קודם כל אני לא חושבת שמספרים לבד אפשר להתחיל בעצמאות. אני אישית שמעתי לפני הרבה שנים הרצאה של ניר דובדבני על עוצמה עסקית שגרמה לי לעזוב את העבודה שלי כשכירה ברמת שכר מאוד טובה ותנאים מעולים ולחיות חיי עצמאות.
להיות עצמאיים דורש יכולות מכירה, והמון המון שפשוף במכירה ושיווק, וזה לא בא ברגל.
קורסים זה הדבר שעושה את זה, ספרים זה נחמד בשביל להעמיק ולחיות כל הזמן בתודעה נכונה, אבל את הדרייב לא תקבלו מספרים.
יוסי לוי מעולה בשביל מי שרוצה להצליח כעצמאי, ניר דובדבני, עידן וולר (אותו אישית לא מכירה)
שיווק ופיתוח השריר הזה של מכירות, שיווק והכי אמונה.
הרבה מסביבי עצמאיים, כי אני חיה בסביבה כזו (לא גיאוגרפית, אלו החברים שלנו מטבע הדברים). רובם נותני שירותים, או עסקים "רזים" לא חנויות שמחזיקים מלאי, בלאי ומתחילים את החודש מ-חצי מליון שצריכים לכסות.
מי בסביבתי?
אנשי נדל"ן, דפוס, עסקים מהתחום הפיננסי, אדריכליות, בתי ספר ללימודים שונים, פאניות גדולות, רהיטים, אתרים ומיתוגים, ואפילו מכירה עכשיו יועצת חינוכית שיש לה עסק עצמאי בתחום הזה, מאוד משגשג. כל מקצוע אפשר להפוך למכרה זהב. אם אתה באמת מצוין, עושה עבודה יוצאת דופן, בחשיבה יוצאת דופן, בהבנה שיווקית נכונה.
אני אישית מנהלת משרד של אסטרטגיות שיווקיות באתרים ומיתוגים.
כל אחד מאלו שמניתי יכול לעשות בחודש בין 20K ל- 100K.
מעבר לזה יש עסקים יותר שמנים, שמסוגלים גם לעשות כמה מאות אלפים בחודש, ואני מכירה לא מעט כאלו.
@תפוח אדמה
הנה עניתי גם לך לעיל
לסיכום מי שרוצה לעשות כסף, להאמין שהקב"ה יכול להשפיע עליו שפע
זה לא בא על חשבון שום דבר. אתם יכולים בני תורה ואברכים ועדיין להרוויח הרבה מאוד.
אנחנו חיים בחברה שמעודדת אותנו לפחד מלהיות עשירים, ולכן אנשים לא מצליחים לפרוץ את התודעה הזו.
וזה מה שיש בספר לחיות כמו מליונר שהזכרתי. זה פותח לך את התודעה, כל אחד יכול, רק תאמין, במיוחד אנחנו כמאמינים.
אישית מכירה אדם מאוד מוערך, תלמיד חכם עצום, ראש כולל גדול שלומד 3 סדרים עם חברותות בין החורים, ומנהל עסקי נדל"ן מסועפים, השווי שלו מוערך בלי שאני אדע מדוייק, באיזור של כ-100 מליון שקלים. והוא נראה אברך לכל דבר.