לאו דווקא.מכל הרעיונות פקדון/צק בנקאי זה הכל מוצלח
אנחנ והפקדנו צק פיקדון וחזר אכ"מ, ומה הועילו חכמים? לבסוף הגענו לבהמש"פ.
לאו דווקא.מכל הרעיונות פקדון/צק בנקאי זה הכל מוצלח
כוונתה למזומןלאו דווקא.
לא צק פקדון, אלא צק בנקאילאו דווקא.
אם אתה אחד שמתכוון לגור ב'חינם', כלומר, לא לשלם,עמת"ק
אני הלכתי מהכיוון שאני שוכר, מה יגידו לי שיבריח אותי במיידית?
בירוקרטיה ארוכה.
(טוב תשמע בגלל שזה בטאבו משותף אני צריך להחתים רק את השכנים בבנין שלי בבנין ליד ובבנין הראשון ברחוב, אה ואח"כ אני דורש תשלום מקדים של ביקור שמאי שיעריך את שווי הדירה לפני שאתה נכנס. וכמובן זה לפני החתימה לעו"ד וכו וכו כמובן בהקצנה. אבל זה מה שמבריח תכלס אנשים.)
ועוד כמה רעיונות מרושעים:
* רק שתדע שחדר אחד סגרנו לסבתא רבא של אשתי, והיא לא שומעת אז היא מדברת דיי בקול בכל שעות היממה(שימו שם טייפ מקסימום)
* אה, ושכחתי להגיד, בחמישי ממש בקומה הזאת יש את החלוקה השכונתית של משנת יוסף.בקטנה רק בימי חמישי
*ומשהו ממש אחרון, מינורי, בדירה ממולכם פתחו חנות דגים. אבל דגים מתים. לא נורא, האטבים עלינו.
למה אם הוא רוצה לנפנף אותם, שיגיד תהליך בלתי אפשרי של בירוקרטיה ויתן להם להבין בצורה יפה שזה לא אפשרי.אם אתה אחד שמתכוון לגור ב'חינם', כלומר, לא לשלם,
כל הרעיונות האלו לא יבריחו אותך בכלל, כי אתה לא מחפש איכות חיים
זה שוכרים, לא מחותנים.לבקש מהשוכרים
תלושי משכורת
ולברר במקום העבודה
לבקש כתובת מגורים נוכחית
ולברר רצל השכנים
שוכר שמוכן לתת את הפרטים הנ''ל, בדרך כלל זה כבר מראה על כיוון..
ואם לא מוכן. אז גם אתה אל תסכים לסגור
פשוט וקל
מאוד מקובלאצלנו בשתי הפעמים ששכרנו התקשרו לברר עלינו אצל המשכירים הקודמים.....
אם יש משכיר שממש רוצה להיפטר מהשוכרים- הוא יהלל וישבח אותם, רק שימצאו דירה אחרתאצלנו בשתי הפעמים ששכרנו התקשרו לברר עלינו אצל המשכירים הקודמים.....
או שפשוט לא יאריך איתם את החוזה.אם יש משכיר שממש רוצה להיפטר מהשוכרים- הוא יהלל וישבח אותם, רק שימצאו דירה אחרת
* רק שתדע שחדר אחד סגרנו לסבתא רבא של אשתי, והיא לא שומעת אז היא מדברת דיי בקול בכל שעות היממה(שימו שם טייפ מקסימום)
* אה, ושכחתי להגיד, בחמישי ממש בקומה הזאת יש את החלוקה השכונתית של משנת יוסף.בקטנה רק בימי חמישי
*ומשהו ממש אחרון, מינורי, בדירה ממולכם פתחו חנות דגים. אבל דגים מתים. לא נורא, האטבים עלינו.
ממש @מועד לשמחהעלת"ק
אני הלכתי מהכיוון שאני שוכר, מה יגידו לי שיבריח אותי במיידית?
בירוקרטיה ארוכה.
(טוב תשמע בגלל שזה בטאבו משותף אני צריך להחתים רק את השכנים בבנין שלי בבנין ליד ובבנין הראשון ברחוב, אה ואח"כ אני דורש תשלום מקדים של ביקור שמאי שיעריך את שווי הדירה לפני שאתה נכנס. וכמובן זה לפני החתימה לעו"ד וכו וכו כמובן בהקצנה. אבל זה מה שמבריח תכלס אנשים.)
מה רע בוי צ'ק?אפשר להגיד/לעשות ביטוח צ'קים (לא ממליץ על וי צ'ק) וכך הם בודקים אותו ואתה אומר להם שהם לא הסכימו לבטח אותו אז אתה נאלץ לסרב...
נ.ב. אם אתה רק רוצה למרוח כדאי לשלוח את וי צ'ק, הם אלופים בלשאול ולחפור לשוכר (אולי זה אונאת דברים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: