דרוש מידע איך מתפטרים משוכרים שמתעניינים בדירה ואני לא מעוניין בהם?

מועד לשמחה

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
עלת"ק

אני הלכתי מהכיוון שאני שוכר, מה יגידו לי שיבריח אותי במיידית?

בירוקרטיה ארוכה.
(טוב תשמע בגלל שזה בטאבו משותף אני צריך להחתים רק את השכנים בבנין שלי בבנין ליד ובבנין הראשון ברחוב, אה ואח"כ אני דורש תשלום מקדים של ביקור שמאי שיעריך את שווי הדירה לפני שאתה נכנס. וכמובן זה לפני החתימה לעו"ד וכו וכו כמובן בהקצנה. אבל זה מה שמבריח תכלס אנשים.)

ועוד כמה רעיונות מרושעים: :cool: :cool:
* רק שתדע שחדר אחד סגרנו לסבתא רבא של אשתי, והיא לא שומעת אז היא מדברת דיי בקול בכל שעות היממה(שימו שם טייפ מקסימום)
* אה, ושכחתי להגיד, בחמישי ממש בקומה הזאת יש את החלוקה השכונתית של משנת יוסף.בקטנה רק בימי חמישי
*ומשהו ממש אחרון, מינורי, בדירה ממולכם פתחו חנות דגים. אבל דגים מתים. לא נורא, האטבים עלינו.

נערך לאחרונה ב:

דירות קיט בירושלים

נופש בירושלים
מנוי פרימיום
בתקופת הקורונה השכרנו את הדירות לשכירות..
מה שעשיתי שממש כל פעם שהתקשרו להתעניין על הדירה אמרתי מהתחלה
"שמשהו מתעניין עכשיו ממש ברצינות.. " אבל אפשר לבוא לראות...
וכשזה לא היה נראה לי.. זה מאד עזר לי רק לאמר "שיש כבר מישהו..."

דיני

משתמש מקצוען
עמת"ק

בירוקרטיה ארוכה.
(טוב תשמע בגלל שזה בטאבו משותף אני צריך להחתים רק את השכנים בבנין שלי בבנין ליד ובבנין הראשון ברחוב, אה ואח"כ אני דורש תשלום מקדים של ביקור שמאי שיעריך את שווי הדירה לפני שאתה נכנס. וכמובן זה לפני החתימה לעו"ד וכו וכו כמובן בהקצנה. אבל זה מה שמבריח תכלס אנשים.)

* רק שתדע שחדר אחד סגרנו לסבתא רבא של אשתי, והיא לא שומעת אז היא מדברת דיי בקול בכל שעות היממה(שימו שם טייפ מקסימום)
* אה, ושכחתי להגיד, בחמישי ממש בקומה הזאת יש את החלוקה השכונתית של משנת יוסף.בקטנה רק בימי חמישי
*ומשהו ממש אחרון, מינורי, בדירה ממולכם פתחו חנות דגים. אבל דגים מתים. לא נורא, האטבים עלינו.
אם אתה אחד שמתכוון לגור ב'חינם', כלומר, לא לשלם,
כל הרעיונות האלו לא יבריחו אותך בכלל, כי אתה לא מחפש איכות חיים

מועד לשמחה

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
אם אתה אחד שמתכוון לגור ב'חינם', כלומר, לא לשלם,
כל הרעיונות האלו לא יבריחו אותך בכלל, כי אתה לא מחפש איכות חיים
למה אם הוא רוצה לנפנף אותם, שיגיד תהליך בלתי אפשרי של בירוקרטיה ויתן להם להבין בצורה יפה שזה לא אפשרי.

ח.מ.מ.ה.

משתמש רשום
לדעתי הרעיון הכי טוב ופשוט,
תמיד שמישהו מגיע לראות דירה תגיד לו שיקחו בחשבון שבידיוק היום/אתמול הגיע מישהו לראות והוא אמור לתת תשובה והבטחת לו זכות קדימה,
כך תמיד אתה משאיר הכל פתוח
בהצלחה.

דוד המלך!

משתמש פעיל
ממליץ לעשות ביטוח שכירות דרך 'דיפרנט'
אתה משלם כ- 3 או 4 אחוזים ויש לך שקט
אתה יכול גם רק להתחייב לשנה
ואז אם אתה רואה שהשוכר שלך טוב וישר
אתה לא חייב להמשיך עם זה

פלוס נוסף כשבא שוכר פוטנציאלי שיתכן והוא בעייתי
הוא לא ירצה לעבור את בדיקת הרקע של דיפרנט ויברח מעצמו

TYPE:{programmer}

משתמש סופר מקצוען
לבקש מהשוכרים
תלושי משכורת
ולברר במקום העבודה
לבקש כתובת מגורים נוכחית
ולברר רצל השכנים
שוכר שמוכן לתת את הפרטים הנ''ל, בדרך כלל זה כבר מראה על כיוון..
ואם לא מוכן. אז גם אתה אל תסכים לסגור
פשוט וקל
זה שוכרים, לא מחותנים.
כמובן שצריך לברר אבל החפירות האלה... מה עניינים?
(כנראה מי שנפל פעם אחת כבר לא לוקח סיכונים... לי ב"ה הכל דופק.
אה, ואני משכיר רק לזו"צים משלנו. תמיד.
מלבד דירה אחת באזור חילוני לסטודנטים, ושם יש באמת הרבה יותר בעיות)

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
אצלנו בשתי הפעמים ששכרנו התקשרו לברר עלינו אצל המשכירים הקודמים.....
אם יש משכיר שממש רוצה להיפטר מהשוכרים- הוא יהלל וישבח אותם, רק שימצאו דירה אחרת

גונן

משתמש מקצוען

ודיר עיזים במחסן ליד...

גונן

משתמש מקצוען
בד"כ קשה לראות על שוכרים מה הם בלי להכיר אותם, אבל בכל זאת כדאי לראות אותם ולנסות לתהות על קנקנם.
אם זה שוכרים חילונים זה עלול להיות עוד יותר קשה לזיהוי.
מה שכן אפשר להתפלל על זה שתמצאו שוכרים הגונים (לי זה בהחלט קרה ב"ה).

טעות לעולם חוזרת

משתמש סופר מקצוען
עלת"ק

בירוקרטיה ארוכה.

ממש @מועד לשמחה

טוב מאוד

משתמש מקצוען
אפשר להגיד/לעשות ביטוח צ'קים (לא ממליץ על וי צ'ק) וכך הם בודקים אותו ואתה אומר להם שהם לא הסכימו לבטח אותו אז אתה נאלץ לסרב...
נ.ב. אם אתה רק רוצה למרוח כדאי לשלוח את וי צ'ק, הם אלופים בלשאול ולחפור לשוכר (אולי זה אונאת דברים...
מה רע בוי צ'ק?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט צ'

קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה