מכינים טיוטת חוזה עם תנאים דרקונייםאני מנסה להשכיר דירה, ויש אנשים שמתעניינים ואני קצת בודק אותם במצב האישי שואל כל מיני שאלות, והם לא מריחים לי משהו ואני לא מעוניין להשכיר להם, איך אני מתפטר מהם בצורה מכובדת?
תנו לי רעיונות.
פשוט כבר נפלתי עם שוכרים בעייתיים ואני לא מעוניין ליפול שוב...
שאלה טובה.אני מנסה להשכיר דירה, ויש אנשים שמתעניינים ואני קצת בודק אותם במצב האישי שואל כל מיני שאלות, והם לא מריחים לי משהו ואני לא מעוניין להשכיר להם, איך אני מתפטר מהם בצורה מכובדת?
תנו לי רעיונות.
זה הכי קל וגם אמת, הרי בסוף מישהו אחר ישכור...אם אפשר להפיל את זה על זה שבדיוק יש לך לקוח אחר שהציע לך תנאים טובים יותר
המחיר כבר מפורסם ביד 2...לתקוע מחיר מופקע...
אז מה ? תגיד שאתה רוצה יותר ...המחיר כבר מפורסם ביד 2...
וגם בלוח מודעות בפרוג
בדיוקאפשר גם לומר שאתה מסתפק כרגע כי אולי אתה מוכר את הדירה(לא בטוח כמובן,כי אחרי זה ,זה יהיה מוזר
שיהיה שוכר בדירה והוא יראה את זה...)
אבל תגיד לו שתענה לו תשובה תוך שבוע שבועיים(הוא כבר ימצא דירה עד אז...)
וואיי וואי איך נפלתי בפעם האחרונהאל תיכנע לאי נעימות,שוכרים כאלה(לתחושתך) ימררו אותך... מנסיון מר!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: