משוער לפי זמן העבודהתודה רבה!!
אבל זה הגיוני גם אם אני עובדת על זה הרבה שעות?
כי אני די מתחילה, אז אני מגיעה לתוצאות יפות אבל בהרבה שעות
כמה מקובל בשוק לקחת על כזה דבר?
@נוכחות
@תמנתי ווב דיזיין
@yosef ovadya
@בינהלהלפי
כלומר?משוער לפי זמן העבודה
תלוי כמה את לוקחת לשעהכלומר?
באמת לפי תמחור של 30-40 לשעהXמספר השעות? (המשוער?)
בדיוק כמו בגרפיקהתודה על התשובות!
האמת התפלאתי על המחיר הנמוך פר שעה
פעם התחלתי לעבוד כגרפיקאית והמחיר הראשוני שלי היה 80-120 לשעה
מה שמבינה ממך שזה בערך לפי תמחור של גרפיקה?
תכלס, אני יכולה לקחת נגיד מחיר על תמונה מתחיל מ- 600 ש"ח?
זה מחיר מקובל בתחום?
לגמרי..ואני חושבת שזה מקצוע חדשני עתידני - "פרומפטר":
הלימוד של כל תוכנה איך היא קוראת פרומפטים ממילא נדע איך לגשת לכל תוכנה ואיך לכתוב את הפרומפט
איזה מ4 האלו הייתם הכי ממליציםזה ממש תלוי.. מכל אתר את הטובים שלו
לפעמים יוצרת תמונת השראה באתר אחד ומעלה כרפרנס לאתר אחר
בכללי, ואני בנטפרי, כן? (אם לא יש עוד אתרים מוצלחים ממש)
Leonardo.Ai
Create production-quality visual assets for your projects with unprecedented quality, speed and style-consistency.app.leonardo.aiAI Art Generator: Create Stunning AI Art
AI Art Generator App. ✅ Fast ✅ Free ✅ Easy. Create amazing artworks using artificial intelligence.creator.nightcafe.studioStable Diffusion Online
Stable Diffusio Online Demo. FREE forever. Create beautiful art using stable diffusion ONLINEstablediffusionweb.com
מכיון שתייגו אותי אני יגיב,תודה רבה!!
אבל זה הגיוני גם אם אני עובדת על זה הרבה שעות?
כי אני די מתחילה, אז אני מגיעה לתוצאות יפות אבל בהרבה שעות
כמה מקובל בשוק לקחת על כזה דבר?
@נוכחות
@תמנתי ווב דיזיין
@yosef ovadya
@בינהלה
לא התעמקתי בתגובות קודמות אבל חד משמעית שעל יצירות בבינה מלאכותית לוקחים מחיר גבוההיי בקשו ממני ליצור תמונת AI עבור פרסומת
כמה מקובל לדרוש על תמונה?
אין לי עינים 'עיני צ'יבי' גדולות..
ולא חולמת לישון על מצעים משטרות
אבל רוצה תגמול למאמץ..
צפה בקובץ המצורף 1546707
לוקח זמן לציבור באופן כללי וגם כל אדם לכשלעצמו עובר איכשהו בנפרד את התהליך הזה, להבין שגם יצירת תמונות בAI זה מקצוע, ודורש מיומנות והכרה ניסיון וכו', ולפעמים לא כל אחד יכול לעשות זאת אם צריך רמה גבוהה ועסקית.
תודה על התגובותהיכולת שלך להתעסק עם בינה מלאכותית ברמה גבוהה היא מבדלת אותך ומייחדת אותך בתחום ואת יכולה לקחת מחיר גבוה
אין לי דוגמא למחיר לתת לך אבל את יכולה לקחת על עבודה בבינה מלאכותית יותר ממה שיצא לך אם תקחי לפי שעה של עבודת גרפיקה רגילה
אם לא התעסקת בעבר בשום מחולל AI תנסי את לקסיקה, יש בו פחות אופציות מקצועיות, אבל הוא מאד נחמד ונח לתרגול בשביל לקלוט את הרעיון ולהכנס לראש של הבינהאיזה מ4 האלו הייתם הכי ממליצים
מצד שני בלקסיקה יש תבניתיות שאני לא יכולה לסבול........תודה על התגובות
החכמתם אותי. זו באמת עבודה מורכבת והרגשה פרייארית לקחת קצת אבל הלקוח לא מבין מה כל כך העבודה רק לכתוב משפטים
אז זהו. נראלי שהתשובה צריכה להיות שאם זה כל כך פשוט, בבקשה - עשו זאת בעצמכם..
בינתים ה'ציבור' שבקש ממני את העבודה, נבהלה מאד מהמחיר, אפילו שנתתי לה הצעה די נמוכה..
כנראה שבאמת לוקח לציבור זמן לקלוט..
אם לא התעסקת בעבר בשום מחולל AI תנסי את לקסיקה, יש בו פחות אופציות מקצועיות, אבל הוא מאד נחמד ונח לתרגול בשביל לקלוט את הרעיון ולהכנס לראש של הבינה
בתור התחלה ממליצה לך לדפדף בפיד הבית ולחקות פרומפטים קיימים מתמונות שאהבת. בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: