לגמריייאני ממליץ על מידג'רני
רק שלצערנו עדיין לא פתוח בנטפרי...בכללי, ואני בנטפרי, כן? (אם לא יש עוד אתרים מוצלחים ממש)
תודה על התשובה הברורהאני לוקח בערך 100 ש"ח לשעה אבל אני בתחום כבר כמעט שנה
וואוו...כמובן לא מדובר על התמונה שהעליתי למעלה אותה שמתי רק בשביל ההשראה
נראלי מה שאת אומרת הכי ישיםכל מה שדיברו כאן אומר שלוקחים לפי שעה, ואני מעדיפה לקחת פר-תמונה
[אני לא עובדת על התמונה בפוטושופ ולא עובדת בכמה אתרים בו-זמנית,
פשוט יושבת על התמונה עד שהיא טובה וזהו.]
מה אתם מציעים?
על זה נאמר - "הבינה המלאכותית לא תחליף אותך, אנשים שמשתמשים בבינה מלאכותית יחליפו אותך"...ה- ai לא נועד בשביל להחליף את אנשי המקצוע ?
תכלס אם יש להם שכל שיעשו את זה בעצמם!אז זהו. נראלי שהתשובה צריכה להיות שאם זה כל כך פשוט, בבקשה - עשו זאת בעצמכם..
באשכול ההשראות של הפרסום באמריקה אפשר למצוא הרבה תוצרים של בינה מלאכותיתלא ראיתי ביקוש גדול בתחום, אולי אני טועה אבל משרדי פירסום גדולים ומעצבים גרפיים הכבדים שבהם , ממש לא ממהרים להשתמש בתוצרים AI, (ואפילו סוג של בזים לתחום) ומימלא אין ביקוש ואם אין ביקוש אז גם אין מחיר גבוה (פה ושם פניות בהודעה פרטית ליצירה אבל ממש לא החבר'ה הכבדים) צריך להמתין ולתת לזמן לעשות את שלו.
קישורבאשכול ההשראות של הפרסום באמריקה אפשר למצוא הרבה תוצרים של בינה מלאכותית
קישור
והוא לא נעלב שהמשכת עם הלוגו הישן?תכלס אם יש להם שכל שיעשו את זה בעצמם!
לי אין מושג בAI אבל כשהייתי צריך סמל לאולפן שלי, פשוט פתחתי את אחד מהאתרים (חינמי) והסברתי לו בנימוס מה אני רוצה
וקיבלתי
צפה בקובץ המצורף 1677031
לא, בכלל לא!והוא לא נעלב שהמשכת עם הלוגו הישן?
באיזה אתר זה?תכלס אם יש להם שכל שיעשו את זה בעצמם!
לי אין מושג בAI אבל כשהייתי צריך סמל לאולפן שלי, פשוט פתחתי את אחד מהאתרים (חינמי) והסברתי לו בנימוס מה אני רוצה
וקיבלתי
צפה בקובץ המצורף 1677031
זה בלאונרדו.באיזה אתר זה?
אני ניסיתי לעשות לוגו במידגרני והוא לא הסתדר בשום אופן עם השם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: