1. לרוב מבקשים ת.ז.שמעתי פעם מישהו שאמר שמתי שהוא/אשתו הולכים לחנות בגדים ומציעים להם מועדון לקוחות עם הטבות בימי הולדת הוא תמיד רושם את התאריכים של קצת לפני החגים וכך כשמגיעים לקנות בגדים לפני החגים יש הנחות
אפשר ב30 ש"ח לקנות עניבה ולהרגיש חדש!!!..הבעל לא התחדש בכלום.
הם התחדשו במהלך הקיץ \ בפסחשמתם לב לאפליה
צודקת ממש.יש לי שאלה -
גם אני.בענין נעלי ילדים
קניתי כבר כמה פעמים נעלים בלידר
והן ממש מחזיקות יפה
ועולות 3 ב- 100
ממליצה ממש ..
או להוציא מהארון עניבה נשכחת שנקנתה בשביל הפגישות - אם היא עדיין רלוונטית. לא פעם ולא פעמיים אמרו לי תתחדש על עניבות שצברו כבר וותק... פשוט כל תקופה אני מחליף את שלישיית העניבות שבשימוש.אפשר ב30 ש"ח לקנות עניבה ולהרגיש חדש!!!..
זה כבר דקדוקי עניות* קניות (חומרי גלם, כוונתי) ברשת זולה.
* אפשר ליצור מאכלי גורמה גם מרכיבים זולים יותר: כנפיים, חלקים זולים יותר של בקר. צריך למצא את המתכונים הנכונים והיעילים. ירקות זולים? להכין מוקפצים/ בסיס לפשטידה ולהקפיא. כנ"ל פירות.
* שאריות - למחזר: נשארו חתיכות עוף מר"ה? הקפיאו, והם יוכלו לשמש מילוי מצוין למנה ראשונה של סוכות (למשל? טוחנים אותם, והם מילוי בלינצ'ע/ עלי פילו. לחילופין, אפשר להסמיך רצועות עוף מבושלות עם קורנפלור ורוטב פטריות שיוכלו למזוג על פשטידת פטריות). בקיצור - יצירתיות.
* חלות - אופים. לא קונים (12 ש"ח חלה...) לא מגיעים לאפיה? יתכן ועדיף לקנות לחמניות (בשקל) מאשר חלה במחיר מופקע. עוגות - כנ"ל.
לדעתך.זה כבר דקדוקי עניות
לא פוסל את מה שכתבת.זה כבר דקדוקי עניות
האם חיסכון מידי חזק, לא פוגע בכבוד שבת וחג ?* קניות (חומרי גלם, כוונתי) ברשת זולה.
* אפשר ליצור מאכלי גורמה גם מרכיבים זולים יותר: כנפיים, חלקים זולים יותר של בקר. צריך למצא את המתכונים הנכונים והיעילים. ירקות זולים? להכין מוקפצים/ בסיס לפשטידה ולהקפיא. כנ"ל פירות.
* שאריות - למחזר: נשארו חתיכות עוף מר"ה? הקפיאו, והם יוכלו לשמש מילוי מצוין למנה ראשונה של סוכות (למשל? טוחנים אותם, והם מילוי בלינצ'ע/ עלי פילו. לחילופין, אפשר להסמיך רצועות עוף מבושלות עם קורנפלור ורוטב פטריות שיוכלו למזוג על פשטידת פטריות). בקיצור - יצירתיות.
* חלות - אופים. לא קונים (12 ש"ח חלה...) לא מגיעים לאפיה? יתכן ועדיף לקנות לחמניות (בשקל) מאשר חלה במחיר מופקע. עוגות - כנ"ל.
אני חושב שצריך לדעת איפה לשים גבול, כל אחד כמובן והגבול שלו,האם חיסכון מידי חזק, לא פוגע בכבוד שבת וחג ?
חלילה.האם חיסכון מידי חזק, לא פוגע בכבוד שבת וחג ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: