ממליצה מאוד על נחמה פלזנטל-אלופה ממש!הקפצה
אשמח להמלצות מלקוחות שעשו אצל אדריכליות ומעצבות ונגרים או חברות מטבח
כי עד עכשיו קיבלתי הרבה פניות בפרטי מאדרכליות ומעצבות שכולן כנראה מאוד טובות
אבל אני מאוד מבולבלת אין לי מושג אצל מי ללכת
לכן אשמח להמלצות מלקוחות בלבד שנהנים מהמטבח ואיפה שעשו
אנא תעזרו לי אם כיוון ..
תודה ממש עזרת לי עם הכיווןתתחילי בלקרוא קצת באשכולות השונים על מטבחים
תתחילי להכיר את עולם המושגים
כך תוכלי גם לראות תגובות של מעצבות/ים ולראות סגנונות.
בעיקרון יותר מומלץ מעצבת מטבחים + נגר מאשר חברת מטבחים
מכיוון שמעצבת פתוחה לכל תוכנית בהתאמה אישית מלאה,
בחברת המטבחים הם עובדים לפי שטנץ... ודוחפים יותר למה שנח להם.
מניסיון, מאד שווה לקחת מעצבת פנים לתכנן את המטבח. המטבח הוא החדר שמוציאים עליו הכי הרבה כסף, ומשתמשים בו הכי הרבה, ומעצבת מקצועית יודעת לתכנן שיהיה נוח, מנוצל ופרקטי.אנחנו רוצים לעשות מטבח חדש מטבח אמריקאי ואין לי מושג אם ללכת לנגר פרטי או חברת מטבחים לאיזה מומלץ
מעצבת ואדריכלית
פשוט מרגישה שאין לי שום ידע בנושא ואין לי מושג איך להתחיל
אשמח מאוד להמלצות וייעוץ
ממש ממש לא מסכימה!!לא לעשות חברת מטבחים מכמה סיבות, רק נגר פרטי
1 , הם לא מנצלים כל סנטימטר הם לוקחים רזרבה שטח גדול , כדי שלא יהיה פשלות בהתקנה ואח"ז שמים סרגלים לסגירה,
2, הם לא יכולים להיות זולים כי עולה להם אדריכליות חנויות, פרסום, שכירות, ואת מנהל החברה, והנגרים שעובדים ,
ונגר פרטי הכל עושה אדם אחד,
3, קשה להם לתת שירות פרטני ויסודי כי יש להם מלא לקוחות, צריך לרדוף אחריהם על כל פיניש ,
4, בדרך כלל קשה להם לדייק על קוצו של יוד בגלל שזה שלקח את המידות הוא לא זה שמייצר , והמייצר הוא לא המתקין ,והמתקין הוא לא נותן שירות,
אני מאמין שיהיו שיסתרו את דבריי מכל מיני סיבות וד"ל
אחותך בדיוק נפלה עם נגר מפוקפק אולי,והעיקר- הגיע מטבח יפיפה, עבודה מדהימה, מדוייקת בטירוף, חיתוך cNC מדוייק, נגר גדול מאד שראה את המטבח יצא מגדרו מרוב שהעבודה מדוייקת ואיכותית!!
לעומת זאת, אחותי לקחה נגר פרטי ונפלה בגדוללל, לקח חה הרבה יותר כסף ממה שסיכמו, הגיע מטבח לא איכותי, רודפים אחריו שיבוא להשלים דברים שלא סיים ולא זמין..
כל מקרה לגופו.
צריך לברר קודם וחררות עבודות בעיניים וככה להחליט.
וכמובן הרבה סיעתא דשמיא!!
אנחנו סיימנו לבנות מטבח לפני חודשיים, לקחנו את @ליבה ארזי וממליצה מאד מאד!! מהתכנון המושלם והמנוצל ומהפתרונות היצירתיים, מהליווי והמקצועיות.
אנחנו לקחנו את "אינטגרלי מטבחי איכות" ונהננו עד הגג ומעבר!! לקחו לנו זול משמעותי מנגרים פרטיים,
מניפה שימי לב שאילה ליכטנשטיין לקחה מעצבת פרטית עם חברת מטבחים,אבל בד"כ המעצבות של החברות מטבחים יש להם אינטרסים משלהם ומעוניינים למכור לך מה שהם משווקים ואיך שנוח להם, לעומת מעצבת פרטית שמעצבת לפי דרישת הלקוח ללא אינטרסים אישיים.
לאינטגרלי אין מעצבת...אחותך בדיוק נפלה עם נגר מפוקפק אולי,
אבל בד"כ המעצבות של החברות מטבחים יש להם אינטרסים משלהם ומעוניינים למכור לך מה שהם משווקים ואיך שנוח להם, לעומת מעצבת פרטית שמעצבת לפי דרישת הלקוח ללא אינטרסים אישיים.
יצא לי לעבוד עם נגרים פרטיים שעושים עבודה מדהימה ומדויקת,
בכל דבר יש את אלו שבסוף יוצאים לא מרוצים, הכוונה הוא למדגם המייצג.
צודקת, לא שמתי לב לפרט הזה.מניפה שימי לב שאילה ליכטנשטיין לקחה מעצבת פרטית עם חברת מטבחים,
ולא השתמשה עם המעצבת של חברת המטבחים,
אולי בזה ההבדל המשמעותי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: