תלוי תלוי תלוי בעוד כל כך הרבה פרמטרים ובטח למי שרזה בטבעי
כך שהזדעקות הזאת של "מיד לרופא" "כאן ומיד ועכשיו" נראת לי מאד מיותרת.
לא צריך לרוץ לרופא,
אבל אסור להשאר שאננים, חובה לעבור בדיקות רפואיות מקיפות.
תלוי תלוי תלוי בעוד כל כך הרבה פרמטרים ובטח למי שרזה בטבעי
כך שהזדעקות הזאת של "מיד לרופא" "כאן ומיד ועכשיו" נראת לי מאד מיותרת.
לא קראתי הכל, אבל היא מניקה?אישה אחרי שתי לידות
שתמיד היתה רזה אבל לאחר הלידות ירדה עוד במשקל
כרגע בתת משקל.
מנסה לאכול דברים משמינים והרבה אבל ללא הועיל...
איך אפשר להשמין??
האם צריך ללכת לרופא כלשהו בשביל זה?
האם זה יכול לנבוע מבעיה אחרת??
בסדר אבל היא כתבה שהיא נבדקהאבל אסור להשאר שאננים, חובה לעבור בדיקות רפואיות מקיפות.
לגבי אנורקסיה - החסרים התזונתיים הם תוצאה של בעיה נפשית שגורמת אותם.לא שמעת כנראה על מחלקת אנורקסיה
אני במקרה מכירה כמה שעברו,שה' ישמור
אני מבינה שפה זה לא המקרה אבל רזון קיצוני גם מסוכן
ולפעמים טיפול רגשי מרגיע את האכילה הרגשית ואז ממילא אוכלים פחות ומרזיםלפעמים טיפול רגשי גורם לשחרור שמשפיע על התאבון.
ואז ממילא כשאוכלים יותר משמינים.
בהצלחה והרבה בריאות
אם יהיה רלוונטי לאותה אישה, אז אני מכירה מישהו שמחפש למכור "הדסה שייק" חדש באריזה.לא יודעת אם זה רלוונטי מי גם לנשים. אצל ביתי בת ה8 המליצו על הדסה שייק (דומה לאנשור, רק שהיא אבקה על בסיס חלב ישראל) אבקה עשירה בויטמינים ועתירה בקלוריות להמסה במאכלים ובמשקים.
מקווה שהועלתי.
היה לי פעם דבר כזה, ובסוף התגלה כבעיה בבלוטת התריס. לכן כדאי להיבדק אצל רופאאישה אחרי שתי לידות
כרגע בתת משקל.
איך אפשר להשמין??
דיאטנית. הלכתי כמה שנים והיא עזרה לי לעלות במשקל (ועדיין לא הצלחתי לעלות מתת משקל ). יכול להיות שתצטרכי לעבור כמה דיאטניות עד שתמצאי את זו שמבינה אותך ולא סתם אומרת ״פשוט תאכלי יותר״.אישה אחרי שתי לידות
כרגע בתת משקל.
איך אפשר להשמין??
למה לא לאכול מעבר לקיבולת?בגלל שראיתי פה כאלה שכתבו שהעיקר לאכול לא משנה מה (חמאה, גבינ"צ, מזון מהיר ועוד) כדאי מאוד להקפיד לא לאכול מעבר לקיבולת (וזה נכון לכל אחד לא רק לרזים) כשמרגישים שובע לעצור.
אם תשימי לב להרגשה כשאת אוכלת מעבר למה שאת יכולה- זו הרגשה של כבידות וחוסר נוחות, יש גם הרבה שזה גורם להם לצרבות ומניסיון אישי יכולה לומר לך שגם לי, שמתי לב כשאני אוכלת מעבר לקיבולת שלי יש לי הרגשה נוראית של צרבת שכל האוכל עולה.למה לא לאכול מעבר לקיבולת?
תמיד שחשבתי שמה שעוד מסוגלים להכניס לפה כדאי וחשוב לעשות זאת..
שמעתי [וגם ראיתי..] שאנשים רזים בסביבות גיל 40 מתחילים קצת להשמין. אולי זו הסיבה שהוא קצת עלה במשקל.
לפעמים אנשים האלו שמתחילים להשמין בגיל הזה סובלים מהשומן הזה יותר מאנשים שמניםאני גם חשבתי על זה, הוא בן 35 ואין לי הסבר אחר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: