אני עשיתי גם בירור והזמנתי תור דרך אחד שהמון המליצו פה עליומידע שימושי - חידוש דרכון אמריקאי
מסיבה כלשהי אני לא יכול לחדש דרך הדואר אלא רק דרך פגישה בשגרירות באתר של השגרירות אין תורים פנויים לתקופה הקרובה (גם בתל אביב) למישהו יש איזה רעיון איך בכל זאת אני יוכל לחדש את הדרכון בתקופה הקרובה?www.prog.co.il
יש לזה הרבה מגבלות, ושאלה גדולה אם אפשר גם לחזור כך לארץכרגע יש אפשרות כניסה לארצות הברית גם עם דרכונים פגי תוקף בגלל בעיות בכל העולם בחידוש דרכונים. (אם כי זו אפשרות שתקפה רק פעם אחת לכל אדם וגם אם התוקף פג ב2020 והלאה).
גם לזה יש הרבה מגבלות- זה צריך להיות דרכון שהיה תקף 10 שנים ולא 5, ועוד.אפשר לחדש דרכון דרך הדואר - לא צריך להגיע לשגרירות. יש פרטים באתר שלהם.
דווקא בחודשים האחרונים התחילו ליפתח הרבה תורים. פשוט צריך לחפש כל הזמן באתר שלהם.כבר כמה חודשים שאין אופציה כזו,
כנראה בגלל הקורונה
ואנחנו צריכים לחדש דרכון שפג תוקפו
מישהו יודע מה עושים?
אני עשיתי גם בירור והזמנתי תור דרך אחד שהמון המליצו פה עליו
0548494405
זה עלה לי פחות מ160 דולר והיה לי תור תוך יומיים
כל יום רביעי בין 3-4 בצהריים.מי יודע מתי משתחררים תורים?
הקבוצות גוגל ששלחו כאן שמעדכנות, נראה שלא פעילות..
גם לשבוע הקרוב וגם לכל החודש הבאביום רביעי האחרון לחודש מתעדכנים תורים לזמן קרוב, או שפותחים עוד חודש רחוק שעד עכשיו לא היו בו תורים?
על סמך מה המידע הזה, תודה.כרגע יש אפשרות כניסה לארצות הברית גם עם דרכונים פגי תוקף בגלל בעיות בכל העולם בחידוש דרכונים. (אם כי זו אפשרות שתקפה רק פעם אחת לכל אדם וגם אם התוקף פג ב2020 והלאה).
על סמך ניסיון אישי, אבל מדובר במידע של לפני שמונה חודשים, ואני לא יודעת כמה זה רלוונטי.על סמך מה המידע הזה, תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: