שואל בשביל חבר.
איך משיגים רכב כזה לבין הזמנים:
מכירים מישהו שרוצה להשכיר? חברת השכרה?
איך משיגים רכב כזה לבין הזמנים:
מכירים מישהו שרוצה להשכיר? חברת השכרה?
לשלוש ימים זה לא משתלם, זה מיועד לשעות גג ליום... ולא בשביל נסיעה מרוחקת לנופש..סיטיקאר
זה ממש לא תמיד נכון, התוספת עונה אצלם יותר נמוכה, ובדרך כלל חוסכים יום פחות מהשכרה כי אפשר לקחת ולהחזיר בכל שעות היממה. (ואם יש שבת באמצע אז גם לא משלמים על שבת כלום אפילו לא ביטוח)לשלוש ימים זה לא משתלם, זה מיועד לשעות גג ליום... ולא בשביל נסיעה מרוחקת לנופש..
צודקים לגמרי, זה ממש לא נכון, ברור שבמחירים של השכירות היום בהחלט ברוב מוחלט של המקרים שווה לקחת סיטי קאר (לקחנו כמה פעמים לצפון הרחוק)זה ממש לא תמיד נכון
אותי מעניין8 מקומות גם רלוונטי?
כי אני מחפש להשכיר לחלק מהימים.
אשמח לשמוע פרטיםכי אני מחפש להשכיר לחלק מהימים.
אולי תשכור 9 מקומות לטובת העניין,אני שוכר מחברה רכב 8 מקומות לחודש (בסגנון קאיה קרניבל/שברולט טראוורס וכדו')
אני יכול להכניס נהג נוסף,
לשבוע השלישי של בין הזמנים אני יכול לעשות מחיר ממש טוב,
אבל אפשרי גם כמה ימים בשבועיים הראשונים,
ניתן לתקשר איתי ב 2061010 שטרודל וכו'
אני שוכר מחברה רכב 8 מקומות לחודש (בסגנון קאיה קרניבל/שברולט טראוורס וכדו')
אני יכול להכניס נהג נוסף,
לשבוע השלישי של בין הזמנים אני יכול לעשות מחיר ממש טוב,
אבל אפשרי גם כמה ימים בשבועיים הראשונים,
ניתן לתקשר איתי ב 2061010 שטרודל וכו'
איך אני יכול לתקשר איתך?אני מעוניין גם להשכיר את הרכב היומיומי שלי, 5 מקומות,
אפשרי גם לנהג חדש.
מחיר מיוחד לשוכר לחודש שלם.
באיזה שבוע?אני אשהה בחו"ל 9 ימים - מעוניין לשכור שם רכב, ולכסות חלק מההוצאה ע"י הרכב שלי כאן בעיה"ק (שברולט אורלנדו 2014 - 7 מקומות, מושלם).
אממה, הרכב שלי הוא עם קילומטרז' נמוך (בקושי 50,000) ואני לא רוצה לתת למישהו שינצל כל רגע נתון ויוסיף לאוטו איזה עשירייה - מחפש מישהו רגוע שרוצה רכב זמין למשפוחה בביה"ז אבל בלי לחרוש את הארץ.
כמה לדעתכם אוכל לקבל?
ניתן לתקשר איתי ב 2061010 שטרודל וכו'איך אני יכול לתקשר איתך?
באיזה שבוע?
כמה תרצו ע"כ?
מאיפה אתם בארץ?מח' אב עד י"ז אב - חשבתי על 200 ש"ח ליום + 1 ש"ח לקילומטר
מה אומרים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: