אני חושב שיש כזה חוק שמתגלגל בכנסת, לא יודע אם בדיוק בנוסח הזה, אבל כן משהו ברעיון.אני רוצה לקדם חוק אחר
מי שהזמין תור לרופא מקצועי ופשוט לא הגיע בכלל למרפאה ישלם קנס של
לפחות 1500 שקל..
מדהים אותי כל פעם מחדש לראות רופא שההמתנה לתור אליו היא כמה חודשים!
יושב עם הדלת פתוחה וממתין למטופל שלא הגיע
לא ביטלת תשלם ובגדול.
אם זה בגלל איחור משמעותי שלו אז כן שישלם ושהיא תתלונן שהוא חיפף אותה!!חיכיתי חצי שנה לתור אצל פרופסור
עלה לי כסף
ערכתי מלא בדיקות קודם
והרופא חפף אותי מהר בגלל שההמתנה כבר ארכה 28 דקות, הוא פחד להגיע לקנס הקבוע בחוק.
@יעקב ארץ-צבי אם אפשר לפרט על מה מדובר, ועם מי צריך לדבר.
זה היה בטיוטת חוק ההסדרים בממשלת ליברמן, וירד משום מה.אני חושב שיש כזה חוק שמתגלגל בכנסת, לא יודע אם בדיוק בנוסח הזה, אבל כן משהו ברעיון.
לא. כי זה לחכות יותר.כי קשה לך לפרגן לו?
זה לא היה על חשבונך, נכון?
העיקר שלא תרגישי פראירית?
טעות, גם אם הוא היה מגיע איתך היית מחכה עוד עשרים דקות כי התור שלו לפניך, השיקול הזה זהה לטענה שאני אכנס לפני אדם שהיה לפני בתור כי אם הוא יכנס לפני אז אני אחכה את הזמן שהוא יהיה בפניםלא. כי זה לחכות יותר.
כבר חיכיתי את השעתיים, אם הוא ייכנס אני יחכה שעתיים ועשרים דק',
אם לא, אחכה "רק" שעתיים.
יותר הגיוני לעשות כלל, שמי שאיחר ביותר מ X דקות, איבד את התור.
אם הוא היה שם גם, הייתי אולי שוקלת לא לחכות.טעות, גם אם הוא היה מגיע איתך היית מחכה עוד עשרים דקות כי התור שלו לפניך
זו לא סיבה שלא יכנס בתור שלואם הוא היה שם גם, הייתי אולי שוקלת לא לחכות.
אבל אם אני הבאה בתור, זה משהו אחר (לפחות בתחושה)
התור שלו עבר מזמן עם כל ההשלכות שבדבר.זו לא סיבה שלא יכנס בתור שלו
ואם הוא היה מתקשר למרפאה ואומר שמתכנן לבוא עוד שעתיים, זה היה עוזר לך?אם הוא היה שם גם, הייתי אולי שוקלת לא לחכות.
אבל אם אני הבאה בתור, זה משהו אחר (לפחות בתחושה)
אם התור שלו עבר אז גם שלך עבר, של כולם עבר, הרופא מקבל את כולם אחרי הזמן, זו הסיטואציה, אני מסייג שבמקומות בלי ניהול תורות אוטומטי עם מספרים, אני כן הייתי ממליץ לבוא בזמן כמ אז באמת סתם נוצרים מתחים והתרעמויות, יען יותר קשה לדעת ולאחוז מה קורה וכולם על קוצים.התור שלו עבר מזמן עם כל ההשלכות שבדבר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: