פונים לחברה שבה הכסף וממלאים טופס משיכת כספים.איך הולך התהליך של פדיית החיסכון
הכסף היה מושקע ורק הרווחתם מכך.ומה קורה אם עברה חצי שנה מאז הגעתי לגיל 21?
כמה כסף ירד לי פלוס מינוס?
זה בבנק או בקופת גמל?ועוד שאלה, אם לא נגעתי בכלל בחיסכון ולא שיניתי כלום אז לאיזה בנק צריך לפנות?
נחמד לשמועהכסף היה מושקע ורק הרווחתם מכך.
אין לי שמץזה בבנק או בקופת גמל?
בכל אופן פונים לאיפה שזה הופקד.
לא בטוחהכסף היה מושקע ורק הרווחתם מכך.
תבדקו בביטוח לאומי לאיפה הופקד.נחמד לשמוע
הייתי בטוחה שמורידים לפנסיה כל חודש שלא לוקחים
אין לי שמץ
מישהו יודע?
אבל אנחנו לא מדברים תיאורטית אלא מעשית על החצי שנה האחרונה, בחצי שנה האחרונה היו עליות משמעותיות!!לא בטוח
א. היו זמנים שהפסידו
ב. מגיל 21 מורידים מזה דמי ניהול
מעודדאבל אנחנו לא מדברים תיאורטית אלא מעשית על החצי שנה האחרונה, בחצי שנה האחרונה היו עליות משמעותיות!!
זה רווח של הרבה הרבה יותר מדמי הניהול!!מעודד
מקווה שזה יכסה את דמי הניהול (ואולי אפילו יותר...)
יש צד לחכות עוד קצת או שלא כדאי לקחת סיכון?
בעקרון אם אתם לא צריכים תכף תשאירו (כמובן שיש סיכון של הפסד)מעודד
מקווה שזה יכסה את דמי הניהול (ואולי אפילו יותר...)
יש צד לחכות עוד קצת או שלא כדאי לקחת סיכון?
ממש לא!!בגיל 21 יש הפקדה נוספת בערך של 500 ש"ח אבל מגיל 21 יש עלויות של דמי ניהול
מומלץ למשוך, אלא אם יש לכם ענין להשאיר, כי יש תשלום על כל חודש אמנם לא משהו גדול אבל מצטבר וחבל.
אשמח גם לקבל תשובה @מקצועי בלבד @R הוןבעקבות המלחמה האם כדאי לפדות את החיסכון או שלהפך?
הבנתי שהריבית דווקא עולה מסיבות שונות, זה טוב או רע לגבי החיסכון לכל ילד?
באופן כללי אם אין צורך בכסף כרגע, אז ודאי שלא כדאי למשוך.בעקבות המלחמה האם כדאי לפדות את החיסכון או שלהפך?
הבנתי שהריבית דווקא עולה מסיבות שונות, זה טוב או רע לגבי החיסכון לכל ילד?
7 שנים.לפני כמה שנים התחיל החסכון לכל ילד?
תלוי איפה זה נמצא.כלומר אם אני כעת לקראת נישואי הבת בת ה19 , כמה אמור להיות לי בחיסכון שלה?
יש רק דמי ניהול, והם נמוכים ויורדים כל חודש.אם משאירים בינתיים את הכסף בבנק (עבר את גיל 21) כשיפדו לא ירד הרבה כסף על עמלות וכד'?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: