איך מציירים את היצר הרע?

מצב
הנושא נעול.

לו יצוייר

משתמש סופר מקצוען
הבו רעיונות איך לצייר דמות במשל, שבנמשל היא היצר הרע,
שלא תהיה דמות גויית, אלא כביכול משלנו, אבל שתשדר את הרוע שלה.
יש לכם משהו מעניין?

לו יצוייר

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י הסתר_פנים;364701:
אוי באמת...לא ידעתי שהיצר הרע חרדי.
כל הגדול מחברו יצרו גדול הימנו,
כמה שאתה יותר חרדי, כנראה גם היצר שלך מסתתר תחת איצטלא חרדית, בעצם לא אתה, מה לך וליצר הרע? התכוונתי אלי.

אושר

משתמש מקצוען
אני הייתי מציירת את היצר הרע של כל דמות כצללית (לא כצל! ילדים עלולים להתחיל להיבהל מהצל של עצמם) של אותה דמות , בתוספת עיניים ("וגבותיהם מלאים עיניים"...). בכלל, ילדים נוטים לדמיין את היצר הרע כאיזו דמות שטנית שמחוץ להם, בשעה שהוא מתחפש יפה-יפה ל"אני" שלהם ומדבר אליהם בלשון "אני" ("אני רוצה כך ואני רוצה כך").

Rivk

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
גדי פולק מצייר יצר טוב ככדור צהוב כזה מחייך, דומה לסמיילי, ואת היצר הרע ככדור שחור עם עיניים קצת בולטות ומפחידות וכמובן הבעה כעוסה או "רעה". זה בספרים של "גאוותניק" ואלה...
עוד משהו שאני מדמיינת אבל זה גויי במקצת זה איך שמציירים את השטן. דמות שחורה עם קרניים קטנות מחזיק קלשון או מזלג גדול. לא הייתי עושה כזה דבר, רק נותנת לך השארה...

Rivk

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
והבת שלי אומרת שהיא ראתה פעם סיפור על ילד שראו צורה סתמית עם שפיצים מחודדים (כמו למשל כוכב לא סימטרי) כזו קופצת לו מכתף שמאל עם פרצוף שלילי שכנראה מייעץ לו עצות רעות וזה היה היצר הרע, ומצד ימין צץ משהו יותר רך, צורה יותר אורגנית, עם עיניים טובות וחיוך שיעץ לו עצות טובות.

ומשהו אחר זה להראות כביכול בתוך הלב שלו דמות שדומה לו בדיוק אבל בצבעים אפלים והבעה שלילית וזה היצר הרע.

אנאל- ציור עם לב

כי לגעת בנפש- זו אומנות!
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
חושבת שזה צריך להידמות לדמות עצמה- רק שהטוב רואים שהוא טוב ומבט תמים.
והשני יותר זומם, מבט של נחש.

טאבו

משתמש סופר מקצוען
איזה הקפצה!
בכל אופן, בקומיקס דרך ארוכה קצרה מציירים את היצר הרע כמו סוג של בהמה (בופאלו) כמו בתמונה הזו:
o_1ej0koa741rl5qgk1chnspr1ijq1a.png

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה