יוסי מחשבים
משתמש סופר מקצוען
דגם P610? אגב, אם תבצעו רוט זה אומר איפוס המכשיר!Samsung galaxy S6 lite
דגם P610? אגב, אם תבצעו רוט זה אומר איפוס המכשיר!Samsung galaxy S6 lite
לא יש לי דגם P615דגם P610? אגב, אם תבצעו רוט זה אומר איפוס המכשיר!
בלי איפוס זה לעבור אפליקציה אפליקציה ולדאוג שתעבוד כמו שכתוב כאןויש אפשרות בלי איפוס?
תודה רבהבלי איפוס זה לעבור אפליקציה אפליקציה ולדאוג שתעבוד כמו שכתוב כאן
את התאמת קובץ ההתקנה של האפליקציה יש לעשות בווינדוס ואז להעביר לאדנרואידאבל זה נראה שמתאים רק למכשירים עם ווינדוס
ובמכשיר שלי אין
יש רק אנדרואיד
באנדוראיד 12 זה יכול להיות סיפור מורכב לבצע רוט, צריך לזה טכנאיהאם כדאי לעשות איפוס ולהתקין רוט?
איך אני יודעת איזו גירסת אנדרואיד מותקנת לי?באנדוראיד 12 זה יכול להיות סיפור מורכב לבצע רוט, צריך לזה טכנאי
בהגדרות>אודות/מידע מערכתאיך אני יודעת איזו גירסת אנדרואיד מותקנת לי?
כן ולא - גימייל עובד דרייב לא למשלסליחה על ההקפצה
אחרי התקנת וויפרי האפליקציות של גוגל עובדות חלק?
ואיך אפשר לדעת באיזה דגם מתאים וויפרי?
תודה
משוב - יש אפליקציהיש למישהו טאבלט אנדרויד עם נטפרי שיכול להגיד לי אם האפליקציות האלה עובדות .
זה יעזור לי מאדדדד
משו"ב - ניהול פדגוגי
משו"ב - המערכת המתקדמת לניהול פדגוגי, התנהגות, ציונים, בגרות, כיתה מקוונת, Moodle, אתרים ועודweb.mashov.infoאני לא רוצה להתקין סתם את הנטפרי ואז להיתקע !!!פאנל ניהול מערכת פגישונים - התחברות למנהל מערכת
פאנל ניהול מערכת פגישונים - התחברות מנהל מערכת לפנאל הניהול על מנת לבצע פעולות לבית הספרpgishonim.com
אז יעזור לי ממש כל תשובה !!!
גם אם אין אפשר לבקש לפתוח וכל עוד לא מדובר במשהו בעייתי יפתחו, יש למעלה מאלף אפליקציות כבר בחנות נטפרייש למישהו טאבלט אנדרויד עם נטפרי שיכול להגיד לי אם האפליקציות האלה עובדות .
זה יעזור לי מאדדדד
משו"ב - ניהול פדגוגי
משו"ב - המערכת המתקדמת לניהול פדגוגי, התנהגות, ציונים, בגרות, כיתה מקוונת, Moodle, אתרים ועודweb.mashov.infoפאנל ניהול מערכת פגישונים - התחברות למנהל מערכת
פאנל ניהול מערכת פגישונים - התחברות מנהל מערכת לפנאל הניהול על מנת לבצע פעולות לבית הספרpgishonim.com
צריך לשלוח בקשה בפניות עם נקודה, יש כאלה שמתעדכנים אוטמטיתדרך אגב איך מעדכנים אפליקציות בטאבלט נטפרי?
אני לא כ"כ מבינה בזה אבל מה ההבדל בין אפליקציה לגלישה בדפדפן ?משוב - יש אפליקציה
פגישונים - נפתח בדפדפן, לא נראה לי שזה אפליקציה בכלל
פשוט מאוד,איך מתקינים את נטפרי על הטאבלט LITE A7 של סמסונג ?
ממש הסתבכתי ...
ניסיתי כאן בכמה דרכים וזה כותב לי חיבור אינו מאובטח חזרה לחוף מבטחים .
מישהו אולי מבין בזה ויכול לעזור לי ?
אני לא יודעת באיזה אפשרות לבחור יש שם אופציה של ROOT ועוד כמה אפשרויות ואני ממש לא מסתדרת ...
אשמח לעזרה ממישהו שמבין ...
אבל מה אני עושה בקישור ששלחת, זה בעצם התוכנה של נטפרי או חנות האפליקציות לא הבנתי ,פשוט מאוד,
גם לי יש אותו,
ככה https://netfree.link/wiki/Wifree_לאנדרואיד
שימו לב אין אופציה להסיר אחר ההתקנה
תשלחי לנטפרי פניה הם ידריכו אותךאבל מה אני עושה בקישור ששלחת, זה בעצם התוכנה של נטפרי או חנות האפליקציות לא הבנתי ,
לנסות מפה ?
4.210.co.il דרך דפדפן המכשיר?
קראתי שאחרי שמורידים אז א"א להסיר אך אם אני רוצה את זה רק בשביל פגישונים ומשוב מורים אמורה להיות לי בעייה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: