אם יש לי טאבלט אם ווינדוס 11 אפשר להתקין בלי בעיות או לא???
@יוסי מחשבים אשמח להסבר איך מתקינים רוטאם יש רוט עובד על כל מכשיר ורוב האפליקציות עובדות (אפילו "לאומית" שלא ניתן להוריד בנטפרי, אבל אם זה כבר מותקן, זה עובד).
כנ״ל - לא עובדת שום אפליקציה חוץ מדפדפן@יוסי מחשבים אשמח להסבר איך מתקינים רוט
ואם אני מתקינה הוויפי של הטאבלט נחסם?
לי כרגע יש טאבלט עם חסימה של נטפרי ואין לי מושג אם יש רוט אבל רוב האפליקציות לא עובדות
גם כאלה שהיו בטאבלט לפני החסימה כמו בנקים , האנגאוט וכו
תודה!
אני יותר מאשמח לדעת איך מתקינים רוטאם יש רוט עובד על כל מכשיר ורוב האפליקציות עובדות (אפילו "לאומית" שלא ניתן להוריד בנטפרי, אבל אם זה כבר מותקן, זה עובד).
מתנהל פה שיח חרשים...
@Liner ממשיך לנסות לדחוף תעודת אבטחה למכשיר, למרות שהסברתי לו (מניסיון) כי מגירסת אנדרואיד 7 לא תועיל לו תעודת אבטחה בלי רוט (שיאפשר לתעודה להתמקם בתעודות מערכת).
אז חבל על הזמן....
כתבו כאן לא מזמן, שנטפרי לא מאשרים את זה בכל אופן על טאבלטהאנגאוט וכו
דרך דפדפן כן..כתבו כאן לא מזמן, שנטפרי לא מאשרים את זה בכל אופן על טאבלט
לי לא עובד (פעם עבד - בגירסה הישנה של האננגאוט )דרך דפדפן כן..
איך רואים מי הספקאם ספק האינטרנט שלך זה RL - תתקשרי אליהם, ותבקשי לסדר לך את זה.
למרות, שהם פחות אוהבים לסדר את זה, תנסי לבקש מהם.
בהצלחה.
אני בררתי את הנושא מולם לפני מספר חודשים והם אמרו שכרגע אין סינון של נטפרי על טאבלט.שהם פחות אוהבים לסדר את זה, תנסי לבקש מהם.
בהצלחה.
@יוסי מחשבים אשמח לעזרתך@יוסי מחשבים אשמח להסבר איך מתקינים רוט
ואם אני מתקינה הוויפי של הטאבלט נחסם?
לי כרגע יש טאבלט עם חסימה של נטפרי ואין לי מושג אם יש רוט אבל רוב האפליקציות לא עובדות
גם כאלה שהיו בטאבלט לפני החסימה כמו בנקים , האנגאוט וכו
תודה!
איזה חברה הטאבלט, מה הדגם?@יוסי מחשבים אשמח לעזרתך
עדיין רוב האפליקציות לא נפתחות לי בנטפרי
Samsung galaxy S6 liteאיזה חברה הטאבלט, מה הדגם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: