תיקח תרווד גדול שמוציאים נגיד חביתות מהמחבתאשמח לטיפים ועיצות.
פורים שמח!
כל פרוסה בשתי ידיים
שלם עם ראש וזנב
לא ראש וזנב אלא חציים קטניםאתה מדבר על שלם עם ראש וזנב?
אני מפחד עליו, לא עליי...אל תעשה סיפור זה כולהה דג
קח כפפות לטקס וחסל סידור פסח
בסדר זה מה שאני אומראני מפחד עליו, לא עליי...
שוב כפפות?בסדר זה מה שאני אומר
קח כפפות ותרגיש את הדג זה יתן לך קורדינציא טובה אחיזה טובה ובטחון שהדג יעבור מושלם מהתנור לתבנית
כן כי דג סלומון עושה ריח לא נעים בכלל בידייםשוב כפפות?
איך זה ייתן לי ביטחון בדיוק?
בעזרת עוד מישהו כשכל אחד טופס שני צדדים. אחד את שני הצדדים למעלה ואחד את שני הצדדים למטה . תרימו מהתבנית הנוכחי ותניחו במגש החדש ואז תוציאו את הנייר אפיה לאטנייר אפייה
הוא היה מידי גדול אז שמתי אותו קצת בעיגול. הוא לא יישבר עם שתי צלחות?ע"י שתי צלחות זכוכית שטוחות משני צידי הדג
ולהעביר בזהירות למגש
יתכן, אל תקח סיכוןהוא היה מידי גדול אז שמתי אותו קצת בעיגול. הוא לא יישבר עם שתי צלחות?
או תנסו להחליק אותו יחד בזהירות למגש, (הוא אמור להחליק, מקסימום תנו לו דחיפה עדינה)בעזרת עוד מישהו כשכל אחד טופס שני צדדים. אחד את שני הצדדים למעלה ואחד את שני הצדדים למטה . תרימו מהתבנית הנוכחי ותניחו במגש החדש ואז תוציאו את הנייר אפיה לאט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: