דיון איך מנקים בצק מהקערה?

חנה ש.

צילום אומנותי
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
למי שיש חוש מסחרי,
נראה לי שעלינו על מוצר נצרך בשוק,
משהו דומה לשק תפו"א קצת יותר עבה,
נניח 10 יחידות בחבילה, השתמש וזרוק.
לניקוי בצק.
לשלוח לסין, דגם ייצור. (אשמח לאחוזים)
 

מדבקאות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יוצרי ai
אני באותה צרה גם עם הסיר של השוקולד.
אולי יש לכם רעיונות גם לזה?
אני משרה במים רותחים, ועדיין הסקוצ' מתלכלך מאד.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עצה שטובה לכולם- להעביר מיד לכיור, למלא במים ואם יש בכיור סכו"ם אז שיושרה בפנים לבינתיים
למי שיש קלף לאפיה מפלסטיק אפשר לעבור על הקערה וזה מסיר שאריות בצק ואז לרחוץ בקלות.
 

**Moko**

משתמש מקצוען
אני באותה צרה גם עם הסיר של השוקולד.
אולי יש לכם רעיונות גם לזה?
אני משרה במים רותחים, ועדיין הסקוצ' מתלכלך מאד.
לא תמיד יש כוח-
אבל להרתיח מים ולערות אותם על הסיר -כשהסיר מוטה יחסית על הצד-זה פשוט מוריד את כל השוקולד בלי לשפשף ובלי לגעת :)
 

שימפנזיון

משתמש צעיר
לבצק:
תקחי סקוטץ' של שבת בלי ספוג ותנקי
אחרי זה את יכולה פשוט לשפשף עם אותו עם סקוטץ' רגיל תחת לזרם.
בהצלחה!!;)
גלגל חוזר בעולם...
 

חנה 5060

משתמש פעיל
לבצק-
אני משרה את הקערה עם מים ומשפשפת את השאריות עם מגבון (לניקיון או רגיל) הכל יוצא והמגבון לפח!
כמובן שאחרי זה מעבירה עם סקוץ'' והוא נשאר נקי.

שמעתי ממשהי שהיא משתמשת בכרטיס כמו אשראי שלא שימוש ואיתו מגרדת כל לכלוך שנשאר בסיר כמו שוקולד, אוכל שהתקשה, צ'ולנט ועוד...
 

סומכת עליך...

משתמש רשום
אני מופתעת שאף אחת לא כתבה את הפטנט הזה.
עושים לקערה שטיפה קלה, רק מים על כל הדפנות.
והופכים את הקערה בפינת השיש/כיור,
מחכים איזה 10 דקות.
שוטפים ללא סקוצ', כי הכל יורד בשניה.
עושה ככה כבר כמה שנים. הכי קל והכי נקי.
גם אני מצטרפת.
לא חשבתי אפילו שזה פטנט.
זה הכי מובן מאליו.
אם זה ממש קשה אפשר להסיר שאריות עם המרית - זה צ'יק צ'ק
ובמקום לשאול בפרוג יותר מהר זה להפעיל את הראש ולחשוב על פתרון לבד......

זו הזדמנות לזרוק את הסקוטש אולי:p
שמכיל את כמות החיידקים והבקטריות בפופולריות של המקום השני בבית:eek:
למתעניינים, מקום ראשון - צינורות הביוב
בסיום שטיפת הכלים חלק ממה שצריך לנקות זה את הסקוצ' עצמו.
ממש לא אמורים לזרוק אותו כל פעם כמו שלא זורקים את הסמרטוט רצפה לאחר כל השטיפה.
אני שוטפת וסוחטת ושמה במייבש עצמו לייבוש מושלם עד לשטיפה הבאה.
זה בדיוק המקום של בל תשחית. זה מצוה ככל המצוות וצריך לתת על זה את הדעת!
 

חנה ש.

צילום אומנותי
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
תודה על כל התגובות בפועל מה שהכי עזר לי זה קלף מפלסטיק,
לא הייתי חושבת על זה לבד, וזה מעולה.
במיוחד בשביל קערת נירוסטה של המיקסר.
 

ליצ'י

משתמש מקצוען
אני באותה צרה גם עם הסיר של השוקולד.
אולי יש לכם רעיונות גם לזה?
אני משרה במים רותחים, ועדיין הסקוצ' מתלכלך מאד.
משרה במים רותחים לכמה דקות
ופשוט מעבירה עם היד (אם זה רותח מדי מוסיפה קצת מים קרים, השוקולד לא נקרש בחזרה)- הכל יורד בקלות
סקוץ' רק אחרי שכל השוקולד נשטף
 

טרינום

משתמש פעיל
גם אני מצטרפת.
לא חשבתי אפילו שזה פטנט.
זה הכי מובן מאליו.
אם זה ממש קשה אפשר להסיר שאריות עם המרית - זה צ'יק צ'ק
ובמקום לשאול בפרוג יותר מהר זה להפעיל את הראש ולחשוב על פתרון לבד......


בסיום שטיפת הכלים חלק ממה שצריך לנקות זה את הסקוצ' עצמו.
ממש לא אמורים לזרוק אותו כל פעם כמו שלא זורקים את הסמרטוט רצפה לאחר כל השטיפה.
אני שוטפת וסוחטת ושמה במייבש עצמו לייבוש מושלם עד לשטיפה הבאה.
זה בדיוק המקום של בל תשחית. זה מצוה ככל המצוות וצריך לתת על זה את הדעת!
שתי הערות:
1. פרוג זה בדיוק המקום לשאול על בעיות מעצבנות שנתקעים איתן שנים.
שטיפה במים (כולל המתנה) לא עוזרת לקערות שלי להתנקות. אולי הבצקים שאת מכינה שונים.
בכל אופן למדתי כאן כמה שני טריקים מוצלחים: מגבון (נראה לי קצת קשה לשפשף איתו), וכרטיס אשראי ישן
2. סקוטש זה דבר שמומלץ להחליף פעם בשבוע - שבועיים. כמו שכתבה @אותה גברת בשנוי אדרת.
וזה לא נקרא בל תשחית!
 

אמא מאושרת!

משתמש פעיל
בלת''ק חלקי

במקום סקוץ מלא בחיידקים, אני משתמשת בספוג פלא
חותכת חתיכה של כמה סנטימטרים לכל שטיפה ואח''כ ישר לפח
מחזיק לי פס בערך כשבועיים

עם אתם גם בעניין של לחסוך חוץ מההיגיינה שאתן מרויחות זה יוצא משהו כמו 8 שקל לחודש...
 

טרינום

משתמש פעיל
מה ההבדל מבחינת חיידקים אם זה ספוג/ סקוטש?
מה שמשנה זה תדירות התחלופה. שבועיים זה מצוין
 

אולפני Remix

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
לוידעת אם כתבו
הכי קל ופרקטי לדעתי,
להשאיר את הקערה עם שאריות הבצק - לילה שלם
הבצק מתייבש, פשוט וקל לגרד את הבצק ולנקות את הקערה
 

english

משתמש סופר מקצוען
תורידו עם קלפ כזה של ציפוי עוגות ישר לאשפה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה