נכתב ע"י אפכא מסתברא;2393748:אגב, האם בגרסא האחרונה יש תוספת ספרים? ואם כן - איך אוכל להשיגה?
תודה!
נכתב ע"י אפכא מסתברא;2393777:הוא כותב לי: "מסיבה כלשהי לא ניתן לגשת לאתר תורת אמת - הפעולה לא התבצעה". יש לך מושג מה עלי לעשות?
יישר כוחך!
הראשון. מאיזו סיבה ישתנה הצירה? הוא בטל כשהוא שלישי לטעם, אאל"ט.נכתב ע"י חגי פאהן;2391409:בעזהי"ת
יענו נושאת אותו.
נוֹשֵׂאתוֹ?
נוֹשַׂאֲתוֹ?
נוֹשָׂאתוֹ?
מסתברא - אמור להיות שם דגש בב', כמו בשאר הכבדים.נכתב ע"י חגי פאהן;2392860:אִפְכָּא מִסְתַּבְרָא (כך שמעתי את הרב אברהם יוסף אומר)
נכתב ע"י לאה ל;2393563:ר' קובי הי"ו, מה עם מַשְׁלִיכָתוֹ, וכבר אמר אחד כאן שאין הנידון דומה לראיה, אבל למה?
נכתב ע"י לאה ל;2393693:'ערך רב מסתמך על הצורה השניה של יחידה בהווה' מנין לך? אולי הוא סתם הציע? ודי עם המילים הגבוהות, אין לי בהם שום הבנה, ניקדתי כבר המון מסמכים בלי להבין את שפת הניקוד, פשוט הקשבתי טוב בשיעור המשעמם בדיקדוק, ובמילים מסובכות אני מתייעצת עם מבינים.
נכתב ע"י וויני פו;2393864:הראשון. מאיזו סיבה ישתנה הצירה? הוא בטל כשהוא שלישי לטעם, אאל"ט.
מסתברא - אמור להיות שם דגש בב', כמו בשאר הכבדים.
נכתב ע"י חגי פאהן;2393896:בעזהי"ת
א. אי מהא לא תקשי, דמעיקרא קסבר שכיון שבמקביל מהשלמים אין צירה כלל (דְּדָן רֹכַלְתֵּךְ, יחזקאל כז כ, ועוד) לכן כתותי מכתת שיעוריה ובטל בכלי ראשון. אך אפכא מסתברא הביאה מילים כמו "וּמִלֵּאתָ" וכד' שגם הן מקבילות לפתח בשלמים (וְטִהַרְתָּ), ואעפ"כ גזרה חכמתו ית' שבנל"א מופיע צירה. אמנם הטיה כמו שאני מחפש (הווה יחידה בניין קל בנל"א) לא מצאתי, אך כרגע זה נראה יותר.
נכתב ע"י לאה ל;2397776:טוב שר' איפכא ומר קובי סיימו לריב, אך מה נשאר איך מנקדים נושאתו?
ואולי כבר עדיף לכתוב נושאת אותו, ודי?
נכתב ע"י לאה ל;2397776:טוב שר' איפכא ומר קובי סיימו לריב, אך מה נשאר איך מנקדים נושאתו?
ואולי כבר עדיף לכתוב נושאת אותו, ודי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: