אין על עם-ישראל
משתמש מקצוען
יכול להיות עניין של טעם...הוא נותן את כל העוקץ
הבעיה שלי שאני כמה שעות אחרי זוכר שאכלתי טחינה עם שום....
יכול להיות עניין של טעם...הוא נותן את כל העוקץ
טוב,יכול להיות עניין של טעם...
הבעיה שלי שאני כמה שעות אחרי זוכר שאכלתי טחינה עם שום....
ברצינות זה לא עושה ריח של שום?טוב,
זה באמת ענין של טעם,
אני משוגעת על הדבר ששמו "שום"
ואני גם מכינה סלט שום בנפרד, ובד"כ אוהבת לאכול ביחד עם הטחינה.......
כשאוהבים לא מרגישים,ברצינות זה לא עושה ריח של שום?
איך נפתרים מהריח?
ברצינות זה לא עושה ריח של שום?
איך נפתרים מהריח?
אין לי בעיה עם השום ואפי' אוהב קצת .. יותר מאשר התופעות שלו
תיאדנטברצינות זה לא עושה ריח של שום?
איך נפתרים מהריח?
אין לי בעיה עם השום ואפי' אוהב קצת .. יותר מאשר התופעות שלו
מה??תיאדנט
אני לא מכינה את המלפפון חמוץזה כשמשתמשים מיד, אבל לפעמים עם הזמן במקרר זה נהייה סמיך.
רק מים של המלפפון חמוץ שאתה מכין לבד?
הכלל הוא אחד על אחד.
וטחינה ומים
והשאר לפי הטעם.
הלימון עושה את זה יותר לבן. (כך התחושה שלי.)
אגב הכמון עושה את זה יותר חום.
וכל השאר זה עניין של טעם וריח והרגל.
זה כנראה "מי פה"מה??
כנ"ל...בחיים על תוסיפו כמון או מיטבל כל שהו..
הכי טעים טבעי..
יש דברם שכן צריכים מטבלים למיניהםכנ"ל...
כללי בבישול אצלנו מכינים... כל מי שטועם לא מאמין...
כמעט בלי תבלינים חוץ ממלח ופלפל שחור ...
אם יודעים להכין טוב האוכל יוצא יותר טעים ...קוראים לזה בישול בוגר
לא תאמינו איך אפשר להכין את רוב האוכל בלי תבלינים וזה יוצא מיוחד...יש דברם שכן צריכים מטבלים למיניהם
זה כבר קשור לטעם האישילא תאמינו איך אפשר להכין את רוב האוכל בלי תבלינים וזה יוצא מיוחד...
לא חיוור עסיסי עם המון טעמים....
ממש לא קשור אולי זה יותר מודרני וחכם...או בישול אשכנזי...
גם אניאיך מכינים טחינה מטחינה גולמית....?
או איך מכינים משומשום טחינה ביתית......?
מים וטחינה בכמות שווה (אנחנו עושים חצי כוס- כוס)יש למישהו בכמויות יותר קטנות...
איך מסיימים קופסת טחינה שלימה בבת אחת??
ברור שזה קשור לטעם אישי....זה כבר קשור לטעם האישי
תבלינים גם מבליטים ומשביחים טעםממש לא קשור אולי זה יותר מודרני וחכם...
זה לדעת איך לבשל ולהוציא את הטעמים הטבעיים של המוצר ...
תבלינים לרוב משתלטים על הטעם...
ואין ספק שגם איתם צריך לדעת לעבודתבלינים גם מבליטים ומשביחים טעם
אפשר לומר.......או בישול אשכנזי...
יוצא טעים לטעם העדין של האשכנזים, תנסה לתת לטעום לספרדי מהמאכלים.....לא תאמינו איך אפשר להכין את רוב האוכל בלי תבלינים וזה יוצא מיוחד...
לא חיוור עסיסי עם המון טעמים....
ברוררואין ספק שגם איתם צריך לדעת לעבוד
בהחלט מסכימה,ברור שזה קשור לטעם אישי....
אבל אצלנו מבינים באוכל מאוד...
וזה דבר שלומדים עם הזמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: