דרוש מתכון איך מכינים טחינה גולמית ביתית

מצב
הנושא נעול.

ה; מפרוג

משתמש מקצוען
יכול להיות עניין של טעם...
הבעיה שלי שאני כמה שעות אחרי זוכר שאכלתי טחינה עם שום....
טוב,
זה באמת ענין של טעם,
אני משוגעת על הדבר ששמו "שום"
ואני גם מכינה סלט שום בנפרד, ובד"כ אוהבת לאכול ביחד עם הטחינה.......
 

אין על עם-ישראל

משתמש מקצוען
טוב,
זה באמת ענין של טעם,
אני משוגעת על הדבר ששמו "שום"
ואני גם מכינה סלט שום בנפרד, ובד"כ אוהבת לאכול ביחד עם הטחינה.......
ברצינות זה לא עושה ריח של שום?
איך נפתרים מהריח?
אין לי בעיה עם השום ואפי' אוהב קצת .. יותר מאשר התופעות שלו
 

המימד הנוסף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ברצינות זה לא עושה ריח של שום?
איך נפתרים מהריח?
אין לי בעיה עם השום ואפי' אוהב קצת .. יותר מאשר התופעות שלו
ברצינות זה לא עושה ריח של שום?
איך נפתרים מהריח?
אין לי בעיה עם השום ואפי' אוהב קצת .. יותר מאשר התופעות שלו
תיאדנט
 

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
זה כשמשתמשים מיד, אבל לפעמים עם הזמן במקרר זה נהייה סמיך.


רק מים של המלפפון חמוץ שאתה מכין לבד?


הכלל הוא אחד על אחד.
וטחינה ומים
והשאר לפי הטעם.

הלימון עושה את זה יותר לבן. (כך התחושה שלי.)
אגב הכמון עושה את זה יותר חום.

וכל השאר זה עניין של טעם וריח והרגל.
אני לא מכינה את המלפפון חמוץ
זה מלפפון חמוץ מהשימורים שוםכת משם את כל המיים ומוסיפה גם מללפפון חמוץ(2-4 )
ואגב
בחיים על תוסיפו כמון או מיטבל כל שהו..
הכי טעים טבעי..
זה מזכיר לי שפעם הכנתי מרק עוף לשכנה שואותה שכנה אחרי שבת ניגשה ואמרה לי ואלה זה מרק טעים איך יצא מה הוסף כמון שמן ?!
אמרתי לה מה פתאום מה שעושה את זה זה כל עלים(כוסברה וכו)
היא אמרה לי באמת בעלה יותר אהב את שלי ולא את שלה
 

אין על עם-ישראל

משתמש מקצוען
בחיים על תוסיפו כמון או מיטבל כל שהו..
הכי טעים טבעי..
כנ"ל...
כללי בבישול אצלנו מכינים... כל מי שטועם לא מאמין...
כמעט בלי תבלינים חוץ ממלח ופלפל שחור ...
אם יודעים להכין טוב האוכל יוצא יותר טעים ...קוראים לזה בישול בוגר
 

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
כנ"ל...
כללי בבישול אצלנו מכינים... כל מי שטועם לא מאמין...
כמעט בלי תבלינים חוץ ממלח ופלפל שחור ...
אם יודעים להכין טוב האוכל יוצא יותר טעים ...קוראים לזה בישול בוגר
יש דברם שכן צריכים מטבלים למיניהם
אבל יש דברקים שרק הורסים
עם החיים לומדים את כל זה
 

אלי7:)

משתמש מקצוען
איך מכינים טחינה מטחינה גולמית....?
או איך מכינים משומשום טחינה ביתית......?
גם אני:ROFLMAO:
יש למישהו בכמויות יותר קטנות...
איך מסיימים קופסת טחינה שלימה בבת אחת??
מים וטחינה בכמות שווה (אנחנו עושים חצי כוס- כוס)
2-4 שיני שום
מלח
פלפל שחור
מיץ לימון - לפי הטעם (כחצי לימון)
אפשרי אם אוהבים חריף - פרוסת פלפלון ירוק
 

מתכנתת -

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי

ה; מפרוג

משתמש מקצוען
או בישול אשכנזי...
אפשר לומר.......
לא תאמינו איך אפשר להכין את רוב האוכל בלי תבלינים וזה יוצא מיוחד...
לא חיוור עסיסי עם המון טעמים....
יוצא טעים לטעם העדין של האשכנזים, תנסה לתת לטעום לספרדי מהמאכלים.....
וגם אצל האשכנזים יש כאלה שאוהבים יותר, ויש כאלה שפחות, (נראה לי בעיקר ההונגרים אוהבים חלק.... ונקי......)
 

אלי7:)

משתמש מקצוען
ברור שזה קשור לטעם אישי....
אבל אצלנו מבינים באוכל מאוד...
וזה דבר שלומדים עם הזמן
בהחלט מסכימה,
אין כמו כף טחינה גולמית לממרח/מעורבת בסלט ירקות כמו שהיא
אבל מי שרוצה להכין טחינה מטבל/רוטב או כל דבר אחר מתובל יכול לעשות את זה בכיף תוך שמירה על הטעמים והוספת נופך של תיבול
 
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה