אסור! חסר לך שמשרד הבריאות או הפיקוח או הורים אכפתיים היו עולים על זה...כמה ביסקוויטים
לא חבל להוסיף סוכר לתינוקות? החך מתרגל לטעם שמביאים לו... לטעמי תפוחים לבד הם מתוקים כך לבד וטעימים,ואם מוסיפים פירות נוספים, במיוחד בננה, זה מתוק עוד יותר.אני מכניסה לסיר של 2.5 ליטר סלסלת תפוחים אם יש בנמצא פרי בשל נוסף מכניסה גם אותו
מוסיפה מים עד 3/4 מהסיר,מבשלת ולקראת סוף הבישול מכניסה ככוס סוכר.
טוחנת בבלנדר יד.
לאחרונה בישלתי שזיפים ואפרסקים יצא צבע סגול מיוחד טעם קצת חמצמץ וב"ה נאכל.
אבל בננה לא יכולה להכנס לבישול,לא חבל להוסיף סוכר לתינוקות? החך מתרגל לטעם שמביאים לו... לטעמי תפוחים לבד הם מתוקים כך לבד וטעימים,ואם מוסיפים פירות נוספים, במיוחד בננה, זה מתוק עוד יותר.
זה לא אסון, אבל בעיניי זה ממש נוראי לדחוף לתינוקות סוכר.אבל בננה לא יכולה להכנס לבישול,
ולטחון פירות בלי לבשל צריך מעבד ממש חזק ואין לי.
זה עדיף מאשר בסקויטים ושאר מרעין בישין שרשמו פה,
כוס אחת לסיר שלם לא נראה לי אסון,
וככה גם מכינה בבית,אצלינו במעון מכניסים למעבד מזון:
תפוחים, אגסים, בננות הכל חי,
מוספים טחינה + קוואקר מבושל.
הכי מומלץ!!אצלינו במעון מכניסים למעבד מזון:
תפוחים, אגסים, בננות הכל חי,
מוספים טחינה + קוואקר מבושל.
או לבשל את התפוחים ואז יש כמות לכמה ימים,אשמח להסבר איך טוחנים תפוח בודד חי לא מבושל
הבת שלי אוכלת כמויות קטנות מאד ואי אפשר לשמור מיום אחד למחרת
בננות לא תמיד יש לי בשלות
ניסיתי בנינג'ה, במעבד מזון, לא הלך
ניסיתי גם ביד עם פומפיה אבל החתיכות היו גדולות מידי
בסוף התייאשתי ועברתי לגרבר אבל נראה לי פחות בריא בגלל החומרים המשמרים
במעבד מזון את שמה 8 תפוחים בלי קליפה חתוכים ואז את מוסיפה 10 ביסקוויטים בננה ו-2 כפות טחינה וחצי כוס מים יוצא פשוט מעדן גם אני אוכלת את זה כך המבשלת אמרה לי שהיא עושה במעון אצלינואשמח להסבר איך טוחנים תפוח בודד חי לא מבושל
הבת שלי אוכלת כמויות קטנות מאד ואי אפשר לשמור מיום אחד למחרת
בננות לא תמיד יש לי בשלות
ניסיתי בנינג'ה, במעבד מזון, לא הלך
ניסיתי גם ביד עם פומפיה אבל החתיכות היו גדולות מידי
בסוף התייאשתי ועברתי לגרבר אבל נראה לי פחות בריא בגלל החומרים המשמרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: