דרוש מידע איך מחממים בריכת ילדים?

יראת גאולה

משתמש מקצוען
יש דבר שנקרא כף חשמלית, הערבים משתמשים בו להרתיח את הקפה,
עולה 20 ש"ח, אבל אין אותו בכל טמבור.
אני משער שבריכת ילדים רגילה הוא יחמם/יעשה אותה פושרת תוך שעה וחצי.
לשים אותו בתוך ספל וכמובן לא על הבריכה עצמה, שלא ימיס אותה...
שמעתי שצריך להיזהר שלא לגעת במים בזמן שזה עובד, מחשש להתחשמלות.

מה שאני

משתמש מקצוען
יש בשביל זה כיסוי פצפצים בצבע כחול, מגיע לפי יידות הבריכוץ, שהוא טרמי ושומר חום, ואותו יש בכל הצימרים, והוא המומלץ.
מה זה? אשמח לקישור/הסבר
אני מחפשת כיסוי יותר נגד לכלוכים מבחינת חום הבריכה עומדת חלקה בשמש בחצי יום כך שהמים מתחחמים
אבל תמיד נכנס לכלוך

פוקה פוקה

משתמש מקצוען
אני לילדי כל רבע שעה מוסיפה מים חמים
משתלם שלא יתקררו
וכן שהולכים להוסיף את המים החמים
לא להשאיר אותם לרגע לבד

מ.י.ש.הו

משתמש רשום
מקפיץ,
האם יש למישהו ניסיון עם המכשיר הזה לבריכה בסדר גודל של 4*2 (8 קוב) ?
רציתי לקנות אבל מההוראות נראה שלוקח 6 שעות לחימום במעלה אחת...
תודה !

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
משהו פעם סיפר לי פיתרון שהוא עשה

קנה משאבת מים וחיבר לזה צינור מים שחור ארוך של כמה עשרות מטרים (פקס 16 או פקס 20 בשפה המקצועית) כל הצינור השחור היה מונח מעל הפרגולה שמעל הבריכה והפעיל את המשאבה בשעות שהיה על הצינור שמש שהריץ את המים הלוך ושוב וחימם את המים של כל הבריכה כניסה ויציאה לתוך הבריכה
בהצלחה .

אילה ג

משתמש פעיל

קנה משאבת מים וחיבר לזה צינור מים שחור ארוך של כמה עשרות מטרים (פקס 16 או פקס 20 בשפה המקצועית) כל הצינור השחור היה מונח מעל הפרגולה שמעל הבריכה והפעיל את המשאבה בשעות שהיה על הצינור שמש שהריץ את המים הלוך ושוב וחימם את המים של כל הבריכה כניסה ויציאה לתוך הבריכה
בהצלחה .
מה הכוונה משאבת מים? המשאבת חול של הבריכה?

מ.י.ש.הו

משתמש רשום

בהצלחה .
אשמח מאוד לפרטים, איזו משאבה קנה, ואיך מתאמים את החיבור של הצינורות לחיבור של הבריכה
תודה

מ.י.ש.הו

משתמש רשום
בעצם לא צריך חיבור לדופן הבריכה אלא רק משאבה וצינור.
אשמח מאוד לפרטים איזו משאבה כדאי לקנות ואיפה קונים אותה ואת הצינור
תודה

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
בלת"ק
מזכיר שבעלי כשהוא היה ילד בן 7-8 הם שיחקו בבריכה ואחותו הגדולה חיממה קומקום מים רותחים כדי לחמם את הבריכה והיא הביאה לו לשפוך
בדרך הוא רעד מקור (הסיוט של לצאת מהמים) ורצה להתחמם מהר אז הוא חשב לעצמו "במקום שאני אשפוך את זה לבריכה ואז המים החמים יתקררו מהר אני אשפוך את זה קודם על עצמי ואז אני אתחמם מהר..."
לא לגמרי ברור לי איך הסיפור נגמר והוא כיום בריא ושלם...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה