איזה חברה מומלצת?אין כמו רדיאטור. חום נעים ולא מיבש. רק לשים מגבת רטובה לתוספת לחות.
האם רדיאטור מחמם סלון (לא גדול מאוד) ? משום מה זכור לי שהיה לנו רדיאטור בבית כשהיינו קטנים והוא לא היה כ"כ מורגש ..אין כמו רדיאטור. חום נעים ולא מיבש. רק לשים מגבת רמה צריכת החשמל של רדיאטור? גבוה כמו מפזר חום וכאלה ?
ראיתי סרטון מזעזע של מישהו ששם תינוק בחדר ושם רדיאטור עם מגבת רטובה והוא הוציא עשן סמיך נוראי ושרף ממש (זה היה סרטון מבויםלהסביר את הסכנה)...אין כמו רדיאטור. חום נעים ולא מיבש. רק לשים מגבת רטובה לתוספת לחות.
כמובן חובה להקפיד לא לחסום את פתחי האוורורראיתי סרטון מזעזע של מישהו ששם תינוק בחדר ושם רדיאטור עם מגבת רטובה והוא הוציא עשן סמיך נוראי ושרף ממש (זה היה סרטון מבויםלהסביר את הסכנה)...
יש פרטיםיש היום משהו די חדש שאנשים מאוד מרוצים ממנו והוא כמו איזה קרמיקה יפה מאוד שמדביקים על הקיר והוא גם מאוד מחמם גם מאוד בטיחותי וגם חסכוני
שימו לב שהחום עולה למעלה...מקרן תלוי על הקיר - מחמם ממש נעים ומהר, לא בטיחותי להשאיר בלי השגחה אבל זה בגובה ומצוין עם ילדים
הרדיאטור שלי לא מצליח לחמם סלון.האם רדיאטור מחמם סלון (לא גדול מאוד) ? משום מה זכור לי שהיה לנו רדיאטור בבית כשהיינו קטנים והוא לא היה כ"כ מורגש ..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: