לא יודע מה לענות, אני לא נהנתי וחזרתי אך ישנם רבים שכן נהניםאז לא ממליצים לעבור ל11?
הגיוני שזה מתחלף לבד?
חזרתי ל10 יהו הצלת אותי!! ממש כך יום אחד הייתי צריכה לעצב משו אם כל מיני וקטורים נגמר לי באותו יום הזכאות מפרייפיק לא ידעתי מה אני עושה לכי תפתחי 100 תקיות בשביל למצוא איזה אבטיח....ציטוט מאתר מיקרוסופט קישור
למשך זמן מוגבל לאחר השדרוג ל- Windows 11, תוכל לחזור לגירסה הקודמת של Windows על-ידי בחירת התחל > הגדרות > מערכת > שחזור . לצד חזור אל , בחר חזור. פעולה זו תשמור על הקבצים האישיים שלך, אך תסיר אפליקציות ומתאמים שהותקנו לאחר השדרוג, וכן את כל השינויים שביצעת בהגדרות. ברוב המקרים יהיו לך 10 ימים לחזור לגירסה הקודמת.
אני ממליצה, אני אישית אוהבת, זה קו נקי ומאיר עינייםאז לא ממליצים לעבור ל11?
הגיוני שזה מתחלף לבד?
האמת גם לי זה קרה, עשיתי עדכון והכל חזר לקדמותו.. מאז הכל מצוין!לדוגמא הסייר של 11 סוחב מאד ולפעמים אפילו קורס
איך?לא ניתן
אפשר להתקין מחדש
בשדרוג זה באמת לא תמיד עובד חלק.ווינדוס 11 האט לי מאוד את המחשב, חוץ מקצת עיצובים גרפיים לא ראיתי בו שום יתרון
חבל "לשדרג", משחק יקר מידי...
אני ממליץ.אז לא ממליצים לעבור ל11?
הגיוני שזה מתחלף לבד?
ציטטת אותי מלפני שנה+אני ממליץ.
מאד נהניתי
אופסס לא שמתי לבציטטת אותי מלפני שנה+
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: