ניסיתי עכשיו, יורד לי חלק (מה הכוונה תוסף? זה נמצא בתוך התוכנה עצמה)פורמט פקטורי
כתוב במפרט התוסף שבכדי לא לפגוע ביוטיוב הם לא מאפשרים להוריד משם....
ניסיתי עכשיו, יורד לי חלק (מה הכוונה תוסף? זה נמצא בתוך התוכנה עצמה)פורמט פקטורי
כתוב במפרט התוסף שבכדי לא לפגוע ביוטיוב הם לא מאפשרים להוריד משם....
להיכנס לאתר הזהיש משהו לאתרוג?
האתר חסוםלהיכנס לאתר הזה
להעתיק את קישור הסרטון, להדביק שם, התחל ואז הוא נותן אפשרות של איכויותY2mate - Free YouTube to Mp3 & Mp4 Converter
Use Y2mate.guru to download YouTube mp3 & mp4 for free now! By using Y2mate.guru you can get the mp3/mp4 within 3 seconds with no registration.y2mate.guru
תעדכן בבקשה אם עובד
לא מצליחה
משהו יותר קל אין????
תנסו תראו שזה עובד.וואו.. מרשים!
מה זה?
כתב סתרים????
(גוגל טרנסליט אפילו לא יודע מה כתוב כאן..)
סגור בנטפריFree Online Video Downloader - SaveFrom.net
Download videos from popular platforms with SaveFrom.net, the leading free online video downloader. Easily save videos in various formats and resolutions. Start downloading now!en.savefrom.net
מעתיקים את כתובת ה-URL של הסרטון, מדביקים, בוחרים באופציה MP4 360 ומורידים.
אני מורידה מכאן, ממש מוצלח.
**קרדיט @תהילושש - פעם הסבירה לי את זה ועד עכשיו מועיל**
אחלה אתר להורדה בנטפריאיך מורידים בנטפרי? (לא הצלחתי להיכנס לשום קישור מהעמוד פה)
תודה רבהאחלה אתר להורדה בנטפרי
האתר סוגר...
קודם כל תודה רבה בשביל ההודעות שלכם, אני מטצער שלא עניתי לכולם. הצלחתי לתקן את השרת שלי בבית (שהיה לפני זה רק שרת של גיבוי), אבל נטפרי החליטו לעצור את פעולה של תמר.טופ . שמחתי שיכלתי לעזור לכם עד עכשיו :) בכל זאת, אני לא משאיר אותכם ככה, אני אכין לכם בלי נדר תוכנת תמר.טופ אם ממשק פשוט, וגם...tamar.top
סגור בנטפרי
תודה! (אמנם לוקח זמן עד שיורד אבל עדיף מכלום)אחלה אתר להורדה בנטפרי
האתר סוגר...
קודם כל תודה רבה בשביל ההודעות שלכם, אני מטצער שלא עניתי לכולם. הצלחתי לתקן את השרת שלי בבית (שהיה לפני זה רק שרת של גיבוי), אבל נטפרי החליטו לעצור את פעולה של תמר.טופ . שמחתי שיכלתי לעזור לכם עד עכשיו :) בכל זאת, אני לא משאיר אותכם ככה, אני אכין לכם בלי נדר תוכנת תמר.טופ אם ממשק פשוט, וגם...tamar.top
וואלק!! האתר הראשון שמוריד לי בנטפריאחלה אתר להורדה בנטפרי
האתר סוגר...
כנ"להורדתי כמות סרטונים ועכשיו כשאני רוצה להוריד עוד לפני שהוא מציע אפשרויות גבוהה בינונית וכו' כתוב ''שגיאה מצדנו מצטערים'' כך בכל הסרטונים ובכל הפעמים בהם אני פותח את האתר
זה אתר שעובד בשיתוף עם נטפרי.וואלק!! האתר הראשון שמוריד לי בנטפרי
ממש תודה!!
כן ראיתי שזה אומר שהוא בודק אם בסרטון מסונןזה אתר שעובד בשיתוף עם נטפרי.
איזה כשל???כן ראיתי שזה אומר שהוא בודק אם בסרטון מסונן
אבל מה הסיפור של הכשל שלו? רק אל תגידו לי שזה כמו כל האתרים להורדה של נטפרי שנתקעו לי אחרי יומיים?!
מוזר לכמה דקות זה עשה כשל ועכשיו חזר לעבודאיזה כשל???
לי זה עובד מצוין כבר תקופה ארוכה.
יש את התוכנה הזאת שעובדת ממש טוב בנטפרי:כנ"ל
כנ''למוזר לכמה דקות זה עשה כשל ועכשיו חזר לעבוד
לפחות זה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: