מנטה מנטוס
משתמש צעיר
אתה צריך להתקין את התעודת אבטחה של נטפרי על פיירפוקס
אהבתי : )אחלה אתר להורדה בנטפרי
האתר סוגר...
קודם כל תודה רבה בשביל ההודעות שלכם, אני מטצער שלא עניתי לכולם. הצלחתי לתקן את השרת שלי בבית (שהיה לפני זה רק שרת של גיבוי), אבל נטפרי החליטו לעצור את פעולה של תמר.טופ . שמחתי שיכלתי לעזור לכם עד עכשיו :) בכל זאת, אני לא משאיר אותכם ככה, אני אכין לכם בלי נדר תוכנת תמר.טופ אם ממשק פשוט, וגם...tamar.top
איך?אתה צריך להתקין את התעודת אבטחה של נטפרי על פיירפוקס
מה שעובד בנטפרי לא עובד אצלך?איך אני יכולה להוריד סרטונים לסמארטפון בסינון נטספארק?
לא, הקישורים שהיו פה לא עבדו לימה שעובד בנטפרי לא עובד אצלך?
לפי מה שהבנתי בנטספארק זה עניין של הגדרות ספציפיותאיך אני יכולה להוריד סרטונים לסמארטפון בסינון נטספארק?
גם את זה אתרוג לא נותן לחפשלהלן קישור להורדת תוכנה קלה מאוד לתפעול, של מכון כתר תורה.
ניתן להוריד דרכו הן וידיאו והן אודיו.
https://did.li/M07YH
תנסה את זה.גם את זה אתרוג לא נותן לחפש
תעדכניאיך אני יכולה להוריד סרטונים לסמארטפון בסינון נטספארק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: