אשמח מאד אם תוכלי לשלוח לי גםאשלח לך בהודעה פרטית מאגר של מטפלות מומלצות בעלות תואר שני טיפולי. הרשימה נבנתה בעיקר על סמך המלצות של מטופלים. מיעוט שמות הומלצו ע"י קולגות (כאשר פנו אלי בניסיון לברר על שם של מטפלת ובררתי בקבוצות של אנשי טיפול). הרשימה מתעדכנת בכל עת.
בדרך כלל יש, בעמודה השמאלית בטבלה מצוינת התמחות בתחומים ובגילים וכן הערות שצוינו בנוגע לאיש המקצוע.האם ברשימה מופיע גם מיקוד כגון, ילדים / מבוגרים וכו?
יש גם מטפליםיש לך גם מטפלים?
אני צריכה מישהו שמומחה ללמד להתמודד מול אנרקיסטים
כנראה את מתכוונת נרקסיסטים.יש לך גם מטפלים?
אני צריכה מישהו שמומחה ללמד להתמודד מול אנרקיסטים
האפשרות לשלוח לך ה. פרטית חסומה. לא הצלחתי להעביר לך את המאגר.אני אשמח לקבל גם ,
תודה רבה
ממטפלות שמעתי כי ההסדר שלהם מול המטפלים כרוך בתשלום קבוע פר כל מטופל שהופנה על ידם, על כל מפגש ומפגש, גם אם המטופל עובר שם סדרת טיפול המשתרעת לאורך שנים ארוכות.בלת"ק
יש ארגון RELIEF שנותן המלצות על מטפלים לבריאות הנפש.
יש להם רשימה שהם בררו עליהם ויכולים לייעץ.
מאוד סומכים עליהם.
אולי אתה מתבלבל עם ארגון אחר?ממטפלות שמעתי כי ההסדר שלהם מול המטפלים כרוך בתשלום קבוע פר כל מטופל שהופנה על ידם, על כל מפגש ומפגש, גם אם המטופל עובר שם סדרת טיפול המשתרעת לאורך שנים ארוכות.
בסופו של דבר העלות מושתת על המטופל, זה מייקר את הטיפול.
למעשה, מודל עבודה כזה הוא יח"צ בתשלום. עד כמה באמת גובר השיקול של בדיקת איכות המטופל למול השיקול של סיכוי לרווח כספי תמורת הכנסתו למאגר?
אפשרתי עכשיו ,האפשרות לשלוח לך ה. פרטית חסומה. לא הצלחתי להעביר לך את המאגר.
אוליאולי אתה מתבלבל עם ארגון אחר?
יש לי חברה, מטפלת מצוינת ומתאימה להגדרות הנ"ל שבהכשרתה הבסיסית היא קרימינולוגית, זה תואר שפחות שומעים עליו אבל טיפולי לכל דבר. אם מעניין אפרטיש פה מישהו שיכול להמליץ על פסיכולוגית / עוסית קלנית מצוינת באזור ירושלים לאישה צעירה ,היא מחפשת מישהי אנושית ,לא מבוגרת מידי אחת שכיף לשבת מולה , לא טיפוס כבד , אבל קריטי שתהיה אינטלגנטית ומקצועית.
אם אפשר המלצות עם קצת פירוט [לא רק- מעולה!! ומס' טלפון ]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: