התייעצות איך מוצאים פסיכולוג??

מציצה

משתמש מקצוען
אשלח לך בהודעה פרטית מאגר של מטפלות מומלצות בעלות תואר שני טיפולי. הרשימה נבנתה בעיקר על סמך המלצות של מטופלים. מיעוט שמות הומלצו ע"י קולגות (כאשר פנו אלי בניסיון לברר על שם של מטפלת ובררתי בקבוצות של אנשי טיפול). הרשימה מתעדכנת בכל עת.
אשמח מאד אם תוכלי לשלוח לי גם
תודה

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
האם ברשימה מופיע גם מיקוד כגון, ילדים / מבוגרים וכו?
בדרך כלל יש, בעמודה השמאלית בטבלה מצוינת התמחות בתחומים ובגילים וכן הערות שצוינו בנוגע לאיש המקצוע.
יש לך גם מטפלים?
אני צריכה מישהו שמומחה ללמד להתמודד מול אנרקיסטים
יש גם מטפלים
אנרקיסטים? איני מכירה את המונח. הכוונה אולי לנרקיסיסטים? במקרה כזה קבלתי המלצה לפנות למרכז עוגן, שמכישר מטפלים המתמחים בתחום זה. 09-8981241

Sped

משתמש פעיל
בלת"ק
יש ארגון RELIEF שנותן המלצות על מטפלים לבריאות הנפש.
יש להם רשימה שהם בררו עליהם ויכולים לייעץ.
מאוד סומכים עליהם.
זה האתר שלהם (באנגלית): https://www.reliefhelp.org/
יש להם סניף פה בארץ עם ייעוץ גם בעברית ב077-3609070

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
בלת"ק
יש ארגון RELIEF שנותן המלצות על מטפלים לבריאות הנפש.
יש להם רשימה שהם בררו עליהם ויכולים לייעץ.
מאוד סומכים עליהם.
ממטפלות שמעתי כי ההסדר שלהם מול המטפלים כרוך בתשלום קבוע פר כל מטופל שהופנה על ידם, על כל מפגש ומפגש, גם אם המטופל עובר שם סדרת טיפול המשתרעת לאורך שנים ארוכות.
בסופו של דבר העלות מושתת על המטופל, זה מייקר את הטיפול.
למעשה, מודל עבודה כזה הוא יח"צ בתשלום. עד כמה באמת גובר השיקול של בדיקת איכות המטופל למול השיקול של סיכוי לרווח כספי תמורת הכנסתו למאגר?

Sped

משתמש פעיל
ממטפלות שמעתי כי ההסדר שלהם מול המטפלים כרוך בתשלום קבוע פר כל מטופל שהופנה על ידם, על כל מפגש ומפגש, גם אם המטופל עובר שם סדרת טיפול המשתרעת לאורך שנים ארוכות.
בסופו של דבר העלות מושתת על המטופל, זה מייקר את הטיפול.
למעשה, מודל עבודה כזה הוא יח"צ בתשלום. עד כמה באמת גובר השיקול של בדיקת איכות המטופל למול השיקול של סיכוי לרווח כספי תמורת הכנסתו למאגר?
אולי אתה מתבלבל עם ארגון אחר?
זה ארגון שפעיל כמה שנים טובות בחו"ל ומאוד מוכר כארגון חסד שאפשר לסמוך עליהם מאוד.
כשאני התקשרתי עבור תלמידים, הם נתנו לי כמה מטפלים ואני התקשרתי אליהם לבד.
כמה מהם אפילו לא זכרו שהיה להם קשר עם RELIEF, ואני לא דיווחתי להם עם מי ההורים בחרו לעבוד.

גלי אבן

משתמש פעיל
יש פה מישהו שיכול להמליץ על פסיכולוגית / עוסית קלנית מצוינת באזור ירושלים לאישה צעירה ,היא מחפשת מישהי אנושית ,לא מבוגרת מידי אחת שכיף לשבת מולה , לא טיפוס כבד , אבל קריטי שתהיה אינטלגנטית ומקצועית.
אם אפשר המלצות עם קצת פירוט :) [לא רק- מעולה!! ומס' טלפון ]

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
אולי אתה מתבלבל עם ארגון אחר?
אולי
את המידע הזה אמרו לי מטפלות, וזה מודל עבודה נפוץ בארגונים שמפנים לגורמי עזרה. אפשר להבין את ההגיון הכרוך בו שהרי הפעלת משרד ומזכירות כרוכה בעלויות.
עם זאת, בעיני חשוב לדעת את הנקודה הזו.

על הדרך

משתמש פעיל
יש פה מישהו שיכול להמליץ על פסיכולוגית / עוסית קלנית מצוינת באזור ירושלים לאישה צעירה ,היא מחפשת מישהי אנושית ,לא מבוגרת מידי אחת שכיף לשבת מולה , לא טיפוס כבד , אבל קריטי שתהיה אינטלגנטית ומקצועית.
אם אפשר המלצות עם קצת פירוט :) [לא רק- מעולה!! ומס' טלפון ]
יש לי חברה, מטפלת מצוינת ומתאימה להגדרות הנ"ל שבהכשרתה הבסיסית היא קרימינולוגית, זה תואר שפחות שומעים עליו אבל טיפולי לכל דבר. אם מעניין אפרט

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  67  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה