לא. זה רגיל.זה לא המון שמרים לקילו קמח?
לא. זה רגיל.זה לא המון שמרים לקילו קמח?
נכון! שכחתי זה טיפ מעולה.נראה לי אף אחת לא כתבה להתסיס את המים הסוכר והשמרים של המתכון בקערת המיקסר כרבע שעה
מי כמו @רוגעל'ה יודעת איך להתעסק עם בצקי שמרים…אני שנים אופה חלות, יוצאות לי חלות תפוחות ומהממות.
ואני לא עושה את הטיפים שנתנו פה, שיכול להיות שהם מהממים, אבל מצליח לי גם בלי
לא רלוונטי בשמרים יבשיםנראה לי אף אחת לא כתבה להתסיס את המים הסוכר והשמרים של המתכון בקערת המיקסר כרבע שעה ואז להוסיף קמח שמן ומלח באופן שהמלח לא נוגע בשמרים
אולי רוגעל'ה זה בגלל שאני בעצמי יודעת לתפוח....מי כמו @רוגעל'ה יודעת איך להתעסק עם בצקי שמרים…
את יכולה לשים רק 2זה לא המון שמרים לקילו קמח?
מה נחשב 'קמח ברמה גבוהה' ??בתעשייה- מאפיות וכו’ משתמשים בקמחים ברמה גבוהה בנוסף למשפרים למינהם
לשימוש ביתי- ל’שטיבל’ יש קמח מיוחד לחלות והוא נותן תוצאות מדהימות
וואי, אני לא כזה מבינה גדולה בתחום...מה נחשב 'קמח ברמה גבוהה' ??
ממה שאני מכירה, לשטיבל יש מגוון רחב של קמחים, לכל קמח יש מספראיזה חברה של טחינת הקמח ממולצת
תודה רבה!השיטה שלי לבצק שמרים (היא לא שלי אלא של קלרה פטל) והיא מעולה ממש!!!
א. את הקמח מחלקים ל-2. את החצי הראשון מקציפים במקצף בלון עם שאר החומרים כ-5 דקות לעיסה נוזלית. אח"כ מחליפים לוו לישה ומוסיפים את החצי השני של הקמח וממשיכים לישה כרגיל.
ב. לשים את הבצק בהפסקות- 5 דקות לישה, 5 דקות מנוחה. ככה 3 פעמים. הבצק יוצא רך ונעים לעבודה בצורה בלתי רגילה.
בנוסף, אישית מעדיפה התפחה במקרר לילה, אין להשוות להתפחה רגילה לדעתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: