ניסיתי את זה פעם אחת, לא היה שינוילישה ארוכה חשובה מאוד מאוד לבצק שמרים
פותחת את רשת הגלוטן כך השבצק יהיה אלסטי
אשמח להחכים מהמנוסים איך מגיעים לבצק טוב.
כל בצק עם שמרים.
שיהיה אלסטי רך וגמיש.
במה זה תלוי?
יחס החומרים? זמן ערבול?
קראתי פעם שבצק טוב זה שכשמותחים אותו לא נוצר 'חור', אלא נמתחחח כמו מסטיק.
אז, איך?
אני מכינה המון..אשמח להחכים מהמנוסים איך מגיעים לבצק טוב.
כל בצק עם שמרים.
שיהיה אלסטי רך וגמיש.
במה זה תלוי?
יחס החומרים? זמן ערבול?
קראתי פעם שבצק טוב זה שכשמותחים אותו לא נוצר 'חור', אלא נמתחחח כמו מסטיק.
אז, איך?
בדיוק כך. אני לשה לחלות אפילו כמה דקות יותר.במיקסר- ללוש שתי דקות לישה במהירות בינונית, אח"כ להפסיק לחצי דקה ולהמשיך לישה איטית לעשר דקות
פותח את כל הגלוטן
זה לא המון שמרים לקילו קמח?2 וחצי כפות שמרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: