יש לי חזה עוף מבושל עם פפריקה מאתמול, אני רוצה לשדך אותו עם איזה רוטב (שיהיה במזל טוב..) במחבת שיתאים אחר-כך לאכול את זה בפיתה, אולי לחתוך לחתיכות או משהו בסגנון, איך עושים את זה שיצא טעים ושהחזה לא יתייבש.
חשבתי לטגן עם בצל ושום... מה עוד להוסיף? איזה תיבול או רוטב? יש לי גם רוטב מהבישול עצמו.
למי יש ניסיון עם זה?
חשבתי לטגן עם בצל ושום... מה עוד להוסיף? איזה תיבול או רוטב? יש לי גם רוטב מהבישול עצמו.
למי יש ניסיון עם זה?