בוידעם בלע"ז...אפשר לעשות הנמכה בגבס במסדרון הבית ובמקום לייסט מתכת פשוט (כמו בכל התקנת גבס)
להתקין רלסים חזקים מברזל/פלדה ואז עליהם ליצור את סגירת הגבס, עם ספוטים או כל תאורה אחרת יפה.
ואז ניתן לאחסן שם דברים כבדים קרשים של סוכה דפנות סכך וכדו',
על הסורג הצפוני במרפסתמקום לבימבות, עגלות בובה.
לא נהרסים בשמש?על הסורג הצפוני במרפסת
דיס המלצהטוחן אשפה(בכיור)
קודם כל שמחה איתך על השיפוץאשמח לכל טיפ ועצה מהמנוסים ומאנשי המקצוע, שבקיאים בעבודות תשתית שמייצרות בית תומך ניקיון וסדר. יש כל מיני אלמנטים שאם מתכננים אותם מראש או כוללים אותם במפרט השיפוץ הם מביאים לרווחה בעניין, וחשוב לי לדעת אותם.
ברשימה שלי , שהיא פרי ניסיוני האישי, אכזבותי וגווי הכפוף והשבור מעומס עבודה, כבר רשמתי פאנלים שקועים ומרזב או בור ניקוז מצדי בכל חדר (אני שוטפת יסודי ובהרבה מים, אצלי אין דבר כזה 'לנגב')
כמובן שאני יודעת שכשיש מקום לכל חפץ קל משמעותית לשמור על סדר, אבל אם יש לכם עוד רעיונות להאיר עיני ועיני הקוראים המתעניינים בנושא - מאד מאד אשמח לשמוע.
תודה!!
לכן כתבתי הסורג הצפוני לשם מגיעה הכי פחות שמש....לא נהרסים בשמש?
יש פה אשכול למי שמעוניןדיס המלצה
בפרט בבית עם ילדים ובבית שומר שבת
מנסיון?דיס המלצה
שקעי usb במקומות מועדים כמו מטבח, חוסך מתאמים וחוטים.
אהבתי את השאלה.
וגם את התשובות.
חכמת ההמונות!
דיס המלצה
מאד מעניין. יש לי כבר שנה ורבע ב-2 כיורים. הילדים לא מתקרבים כמו שמתקרבים למגהץ רותח כמו שלא מכניסים ידיים למיקסר כמו כל אזהרה אחרת. ממש לא בעיה מבחינתם. הם זורקים לתוך הטוחן ואני מידי פעם בודקת אם יש משהו ומפעילה.מנסיון?
אשמח לשמוע.
והכי חשוב, נעליים ...... בלי עין הרע לכל אחד יש כמות לא מבוטלת של נעליים ובמשפחה ברוכה , עוד לא מצאנו פתרון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: