עזרה איך לכבס כביסה לבנה במכונת כביסה.

פריפרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איך הדרך הכי טובה לכבס כביסה נקיה לבנה ובוהקת!!
יש לי מכונת כביסה מילה ברוך השם מכבסת ועובדת כשור
אבל הכביסה לא יוצאת נקיה ולבנה.
מה הסוד ?
הטיפים?
והעצות לכביסה לבנה ובוהקת.?
הכוונה היא להלבשה תחתונה חולצות לבנות גרביים לבנות וכו

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
כמה טיפים מנסיוני: (כולם אומרים שהחולצות של הבנים שלנו בוהקות!!!!)
1. אבקת כביסה טייד alpine fresh בלבד! (ניסיתי אריאל וכו.. אף אחד לא מתקרב לתוצאות של טייד)
2. בחולצות וכו' הפעיל קודם כל מכונה שלמה עם תכנית השריה, ואח"כ להפעיל שוב מכונה עם תכנית של 60 מעלות (לשים שוב אבקה)
הרעיון בזה, בפעם השניה המכונה שוטפת את החולצות עם מים נקיים בלבד ולא עם מים שחורים שעם הזמן מאפירים\ מצהיבים את החולצות. (בפסח כשהגענו לחמותי, כולם החמיאו לבעלי על החולצה החדשה, ויש לו אותה כמעט 6 שנים. היא אכן נראית חדשה)

3. לפעמים, אני מוסיפה אבקת רן ואז זה בוהק!!

4.לכתמים עקשניים רק אוקסיג'ן!!! (וניסיתי גם וניש קליה....לדעתי אין מה להשוות)

בהצלחה!!!

בסוד אגלה לך שכבר כמה נשות אברכים מהכולל התקשרו לשאול אותי איך אני מכבסת את החולצות כי בעלה אמר שהחולצות של.... הכי בוהקות)

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
1. אבקת כביסה טייד alpine fresh בלבד! (ניסיתי אריאל וכו.. אף אחד לא מתקרב לתוצאות של טייד)
2. בחולצות וכו' הפעיל קודם כל מכונה שלמה עם תכנית השריה, ואח"כ להפעיל שוב מכונה עם תכנית של 60 מעלות (לשים שוב אבקה)
הרעיון בזה, בפעם השניה המכונה שוטפת את החולצות עם מים נקיים בלבד ולא עם מים שחורים שעם הזמן מאפירים\ מצהיבים את החולצות. (בפסח כשהגענו לחמותי, כולם החמיאו לבעלי על החולצה החדשה, ויש לו אותה כמעט 6 שנים. היא אכן נראית חדשה)

בהצלחה!!!

בסוד אגלה לך שכבר כמה נשות אברכים מהכולל התקשרו לשאול אותי איך אני מכבסת את החולצות כי בעלה אמר שהחולצות של.... הכי בוהקות)
איזו השקעה!!בטח החולצות מהפרסומת של טייד הן שלך;)
אני אקנה היום טייד ואנסה,תודה רבה

פיר

משתמש סופר מקצוען
בסד
סליחה חולצות לבנות אפשר ב60מעלות?

חרמון

משתמש מקצוען

בהצלחה!!!

2. אז את בעצם מכבסת פעמים או שלא הבנתי?
3. יצא לי להוסיף אבקת רן, לא ראיתי הבדל.:( כמה את מוסיפה?

דוכי בחול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני עושה כביסה עם אריאל + אבקת כביסה של וניש ורוד
משתדלת שהמכונה לא תהיה עמוסה.
והכביסה מבהיקה!
יש לי מכונת כביסה של בוש.
אני עושה מכונה של 2:40 שעות על 60 מעלות.

פיר

משתמש סופר מקצוען
סליחה חולצות לבנות ב60מעלות ומה עם הסחיטה לא יוצא מקומט מאוד? תודה רבה.

nicky

משתמש מקצוען
לא כ"כ הבנתי -
את עושה מכונה ראשונה על השריה, (עם אבקת כביסה ומרכך?) ורק השריה? או כביסה + השריה?

וגם לא כ"כ הבנתי את הסיבה... ההשרייה הראשונה במים לא מאפירה/ מצהיבה את החולצות באותה מידה?

סליחה אני פשוט עוד קצת בורה בענייני כביסות....

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לא כ"כ הבנתי -
את עושה מכונה ראשונה על השריה, (עם אבקת כביסה ומרכך?) ורק השריה? או כביסה + השריה?

וגם לא כ"כ הבנתי את הסיבה... ההשרייה הראשונה במים לא מאפירה/ מצהיבה את החולצות באותה מידה?

סליחה אני פשוט עוד קצת בורה בענייני כביסות....
יש לי תכנית במכונה של בוש שהיא השריה של +שטיפות
לאחר שאני משרה עםאבקת כהיסה (אין צורך במרכך בשלב זה) החולצות נשטפות פעמיים בתכנית זו
לאחר שהושרו זמן רב במים עם אבקה.
וכשאני מפעילה את המכונה בתכנית רגילה של 60 מעלות החולצות נשטפות במים נקיים בלבד!

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
סליחה חולצות לבנות ב60מעלות ומה עם הסחיטה לא יוצא מקומט מאוד? תודה רבה.
מנסיוני- פחות מ60 מעלות החולצות לא מתנקות!
יש לי תכנית של גיהוץ קל במכונה, אך גם בלי זה, אם את לא דוחסת מכונה מלאה מאד, החולצות ממש לא מתקמטות.
מספר פעמים כשהיו לי חולצות מאד מלוכלכות של הבנים עשיתי אפילו בהרתחה, יצא קצת יותר מקומט. אבל לא נורא.

אהובה ו

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
כל הכביסות האלה לא הורסות את החולצות?

אני שמה וניש בכל מכונה לבנה (בנוסף לספריי אוקסיגן כשיש זמן)

ו מפרידה חולצות משאר הפריטים הלבנים.

מכבסת על (כדי לא להרוס א החולצות)30%, ומידי פעם על יותר גבוהה כדי שישאר לבן. אבל לא יוצא 100%. אולי אני ינסה א מה שכתבתן פה!

בנוגע לאבקת כביסה - אני מוצאת שזה משתנה ממכונה למכונה. יכול להיות? מה שטוב אצל אמא שלי, לא תמיד עובד טוב במכונה שלי.

estiesti

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אני מכבסת עם אבקת כביסה אריאל
שמה אוקסיג'ן על החולצות לפני ההפעלה
ועל 40 מעלות. לא יותר.(אני מפחדת ש 600 יהרוס את החולצות.)
והם תמיד יוצאות לבנות לבנות.
לא תולה את החולצות בשמש - השמש מצהיבה בגדים

קוקה קולה

משתמש מקצוען
אצלי הצוארון והחפתים מקבלים פתאום צבע כהה יותר
מה זה יכול להיות?

RACHELIB

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני מכבסת עם אריאל, מרססת קודם אוקסיגן על הצוארון (בחולצות חפתים- גם על הקיפול), ואחרי שהמכונה לוקחת את האבקה, אני שמה בתא נוזל אוקסיגן.
מכבסת על 40 (שלא יתקמט יותר מידי) ובלי מרכך!!!!! זה פשוט הורס חולצות ועושה כתמים

מירי חן

משתמש פעיל
פעם הייתי מכבסת על 40 והגעתי למסקנה שחולצות לבנות מכבסים רק על 60 החולצות לא מתקמטות !!,אני מוסיפה לתוך המכונת כביסה כוס וניש קליה לבן והחולצות יוצאות נקיות מאד(אם יש כתמים מיוחדים אני שמה נקודתית מהחומר)

גפ"ן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ברור ש-60 מעלות ומעלה הורס את החולצות, גם אם את עושה סחיטה קלה או בלי סחיטה בכלל, זה מקצר את אורך חיי החולצה והיא ממש מתבלה בקצב הרבה יותר מהיר לעומת כיבוס ב-40 מעלות.

למעשה, אבקת כביסה טייד או אריאל לכביסה לבנה+רן+ אוקסיג'ן תרסיס על צווארונים וחפתים הוכיחו את עצמם ברוב המכונות, אבל הסוד האמיתי הוא שככל שתוכנית המכונה ארוכה יותר, כך החולצה תצא יותר נקיה וללא קשר למעלות, ההשריה הממושכת והשטיפות החוזרות עושות את זה. על הלבן הבוהק ממונה סוג האבקה ותוספת ההלבנה שנותן ה'רן'.
(דווקא בא לי לנסות את עצתה של תן חיוך ולהפעיל את המכונה פעמיים אבל על 40 מעלות, אולי יהיה בזה עוד חידוש בוהק ומרענן,)
ומי שניסתה משהו מהעצות באשכול הזה וראתה ישועות, בבקשה שתעדכן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה