את מכבסת עם ווניש קלה או עם תרסיס שלהם? לאחותי קרה כזה דבר כשהתחילה לרסס את הצווארונים עם תרסיס ווניש קליה.אצלי הצוארון והחפתים מקבלים פתאום צבע כהה יותר
מה זה יכול להיות?
את מכבסת עם ווניש קלה או עם תרסיס שלהם? לאחותי קרה כזה דבר כשהתחילה לרסס את הצווארונים עם תרסיס ווניש קליה.אצלי הצוארון והחפתים מקבלים פתאום צבע כהה יותר
מה זה יכול להיות?
ההשריה אצלי היא אוטומטית על 40 מעלות בלבדברור ש-60 מעלות ומעלה הורס את החולצות, גם אם את עושה סחיטה קלה או בלי סחיטה בכלל, זה מקצר את אורך חיי החולצה והיא ממש מתבלה בקצב הרבה יותר מהיר לעומת כיבוס ב-40 מעלות.
למעשה, אבקת כביסה טייד או אריאל לכביסה לבנה+רן+ אוקסיג'ן תרסיס על צווארונים וחפתים הוכיחו את עצמם ברוב המכונות, אבל הסוד האמיתי הוא שככל שתוכנית המכונה ארוכה יותר, כך החולצה תצא יותר נקיה וללא קשר למעלות, ההשריה הממושכת והשטיפות החוזרות עושות את זה. על הלבן הבוהק ממונה סוג האבקה ותוספת ההלבנה שנותן ה'רן'.
(דווקא בא לי לנסות את עצתה של תן חיוך ולהפעיל את המכונה פעמיים אבל על 40 מעלות, אולי יהיה בזה עוד חידוש בוהק ומרענן,)
ומי שניסתה משהו מהעצות באשכול הזה וראתה ישועות, בבקשה שתעדכן.
ומה משך הזמן של המכונה הזו?ההשריה אצלי היא אוטומטית על 40 מעלות בלבד
ארוך...ומה משך הזמן של המכונה הזו?
יש לי תכנית במכונה של בוש שהיא השריה של +שטיפות
לאחר שאני משרה עםאבקת כהיסה (אין צורך במרכך בשלב זה) החולצות נשטפות פעמיים בתכנית זו
לאחר שהושרו זמן רב במים עם אבקה.
וכשאני מפעילה את המכונה בתכנית רגילה של 60 מעלות החולצות נשטפות במים נקיים בלבד!
יש לי כנראה דגם אחר.רק כדי להבין:
בבוש , זה הלחצן השמאלי התחתון? (לי כתוב kids plus)
ובפעם השניה - תוכנית של 60 מעלות מצד ימין של הכפתור (שזה לבגדי כותנה ובערך שעתיים וחצי)
או בצד שמאל של הכפתור (שזה לכביסה סינטטית רגילה ובערך שעה וארבעים)?
ברור ש-60 מעלות ומעלה הורס את החולצות, גם אם את עושה סחיטה קלה או בלי סחיטה בכלל, זה מקצר את אורך חיי החולצה והיא ממש מתבלה בקצב הרבה יותר מהיר לעומת כיבוס ב-40 מעלות.
מכונת הרתחה מאד הורסת חולצות בסיס!אריאל קולור, מאפיר חולצות לבנות?
אתמול השתמשתי בו פעם ראשונה (זה מה שהיה), ולא בדיוק התרשמתי לטובה.
ועוד שאלה -
מכונות הרתחה לא הורסות חולצות בסיס לבנות - טריקו/ליקרה?
מכונת הרתחה מאד הורסת חולצות בסיס!
לא!אז מה אתן עושות?
מכונה נפרדת לחמש חולצות?
אני שנים נלחמתי עם החולצות שיצאו לבנות ולא הלך עד שעליתי על שיטה שאצלי עובדת מעולה.
אבקת רן עובדת רק ב 60 מעלות ומעלה, ואני מפחדת לעשות 60 מעלות בחולצות.
השיטה היא לכבס ב 40 מעלות, תכנית ארוכה עם שטיפה מוקדמת, סחיטות רגילות (אני עושה 1200 במכונה של בוש ויוצא מעולה), אבקת כביסה אריאל שלה אני מוסיפה סנו אוקסיג'ן לכביסה לבנה (בקבוק גדול לבן עם פקק כחול!), אבל הסוד האמיתי הוא להכניס יחד עם החולצות לתוך תוף המכונה חתיכות גדולות של ספוג הפלא (כל כמה חולצות זורקת פנימה חתיכה), הספוג סופח אליו את הלכלוך, ואחרי כמה כביסות כאלה הוא נהיה אפור והחולצות יוצאות בוהקות.
הקטן שלי בלי עין רעה יודע להתלכלך כמו שצריך, והחולצות שלו יוצאות לבנות לגמרי בלי לרסס שום דבר. לא להאמין כמה שעות שרפתי על הריסוסים האלה והיום זה רק לזרוק למכונה ונגמר הסיפור...
יש לי תכנית במכונה של בוש שהיא השריה של +שטיפות
לאחר שאני משרה עםאבקת כהיסה (אין צורך במרכך בשלב זה) החולצות נשטפות פעמיים בתכנית זו
לאחר שהושרו זמן רב במים עם אבקה.
וכשאני מפעילה את המכונה בתכנית רגילה של 60 מעלות החולצות נשטפות במים נקיים בלבד!
בכיף, אנסה יותר מאוחרמה זה התוכנית הזו?
תוכלי לצלם את המכונה ולסמן?
תודה מראש
בכיף, אנסה יותר מאוחר
תכתבי לי איזה דגם יש לך, ואנסה לחפש תמונה שלו ברשת ולהקביל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: