כשמפרסמים סדרת כתבות באותו נושא, זה אומר שמישהו משלם את זה, וכנראה חלק מהנתונים מסולפים כפי שהוכחתי.כדאי להתמקד בנתונים ולא בסיסמאות.
כשמפרסמים סדרת כתבות באותו נושא, זה אומר שמישהו משלם את זה, וכנראה חלק מהנתונים מסולפים כפי שהוכחתי.כדאי להתמקד בנתונים ולא בסיסמאות.
לא ראיתי שום הוכחה...כשמפרסמים סדרת כתבות באותו נושא, זה אומר שמישהו משלם את זה, וכנראה חלק מהנתונים מסולפים כפי שהוכחתי.
איך למען ה' אפשר גם להחזיר כל חודש את ההלוואה עם 2000 ש"ח, וגם להוסיף ולקחת משכנתא? ועוד כתבת שמדובר באברך?אפשרי לקחת הלוואה לכל מטרה של 200 אלף ש״ח לצורך הדוגמא
במקום לחסוך כל חודש 1500-2000
הכסף ישולם להלוואה
ואז זה מהווה הון עצמי ראשוני
ועל זה לוקחים משכנתא.
באמת איך אפשר להפיל על אבא אחד חובות של מיליונים שבקושי גומר את החודש ?לא צריך לתת דירות. כל הורה יעזור במה שיש לו
והגיע הזמן להפסיק את השיגעון הזה!
גם ככה אנשים כבר לא יכולים לעמוד בכך וממילא זה ירד לבד...
ויכנסו אחרים במקומם.
כדאי להתמקד בנתונים ולא בסיסמאות.
אולי הכוונה לקנות דירה על הנייר שתהייה מוכנה עוד לפחות שלוש שנים, ולמכור לפני טופס ארבע (צריך לוודא שהחוזה מאפשר את זה) וכך לא מגיעים לשלב של תשלום משכנתא.איך למען ה' אפשר גם להחזיר כל חודש את ההלוואה עם 2000 ש"ח, וגם להוסיף ולקחת משכנתא? ועוד כתבת שמדובר באברך?
לא צריך לתת דירות. כל הורה יעזור במה שיש לו
אמת לאמיתה!באמת איך אפשר להפיל על אבא אחד חובות של מיליונים שבקושי גומר את החודש ?
סברה כל כך נכונה --זה כל כך פשוט והגיוני ומשום מה ....
אין עם מי לדבר - - הפכו את זה הלכה למשה מסיני
היה כנס לאברכים בשכונה אצלינו בעניין הגבלת סכומי ההתחיביות לחתונות -ודיברו שם רבנים ידועים ובעלי השפעה למחרת --פגשתי אברך שהשתתף בכנס -- אמרתי לו בשמחה -- נו---ב"ה -- עכשיו הציבור יכנסו לפרופורציותאמת לאמיתה!
הולכים כמו עדר כבשים טועה נופלים לבור תחתית ואין מי שיעצור את הטירוף הזה..
איפה הרבנים שיעצרו את התופעות הללו? אין רבנים שיכולים לחנך את הדור הזה?
נראה לי שבגלל שהם חכמים גדולים, הם לא מדברים דברים מיותרים.אין רבנים שיכולים לחנך את הדור הזה?
חוששני שהדור הזה לא כל כך כשיר להיות מחונך.איפה הרבנים שיעצרו את התופעות הללו? למה בשנים קדמוניות חכמי ישראל היו פוסקים לציבור שאין לקנות השנה ארבעת המינים/בשר או דגים לשבת וכדו' וכל הציבור היה מציית?! אין רבנים שיכולים לחנך את הדור הזה?
מעתיק לכאן שוב:לא צריך לתת דירות. כל הורה יעזור במה שיש לו
אין דרך לומר את זה יותר חד מאיך שאמרת את זה.נראה לי שבגלל שהם חכמים גדולים, הם לא מדברים דברים מיותרים.
אפילו לגזור על הציבור צריך שרוב הציבור יוכל לעמוד.
הם יודעים שלא יועיל לדבר, אז לא מנסים.
אבל הם כואבים את המצב. כי הסיפורים של ההשלכות הנוראות מגיעים גם אליהם.
לא ידוע לי על עידוד כזה מצד ראשי הישיבה שבה למדתי, והיא בהחלט מהנחשבות.יש כאן נקודה נוספת, חושבני שהיא האבן הראשה בכל הסיפור הזה,
לא נעים לומר, אבל ראשי הישיבות, וזה לא סוד, מעודדים את הבחורים לבקש הרבה. במיוחד לגבי הבחורים הנחשבים מהישיבות הנחשבות (לא אמרתי הטובות, מכיוןן שבעיני ההגדרה לא נכונה). כל עוד הם , ,לא ישנו גישה בנושא, עולם כנהגו ימשיך לנהוג.
זה יותר עידוד מצד החברה.לא ידוע לי על עידוד כזה מצד ראשי הישיבה שבה למדתי, והיא בהחלט מהנחשבות.
אבל ראשי הישיבות, וזה לא סוד, מעודדים את הבחורים לבקש הרבה. במיוחד לגבי הבחורים הנחשבים מהישיבות הנחשבות
יושב בחור מתלבט אם לדרוש 600K או לא לדרושזה יותר עידוד מצד החברה.
אבל גם הישיבה מעודדת את זה
החברותא שלי סיפר לי שכשהוא סגר שידוך וקיבל פחות מסכום מסויים הוא ממש קיבל נזיפה מהישיבה
אותי אף אחד לא שאל, וממילא גם אם היו שואלים לא היו מקבלים תשובה.זה יותר עידוד מצד החברה.
אבל גם הישיבה מעודדת את זה
החברותא שלי סיפר לי שכשהוא סגר שידוך וקיבל פחות מסכום מסויים הוא ממש קיבל נזיפה מהישיבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: