פשוט מאוד להאמין שהכל לטובה ובכל ה' מסובב ואם ה' רצה שכך יקרה הרי זה לטובה אפילו שזה מאוד קשה לנו
אין לי מושג מי את
אבל בטוח שיש מה להתקנא בך
כי כל מה שהם עושות זה מקנאה
ובעיקר הם מפחדות שתתבטאי וכווווולם יראו ויזהו שאת יותר מהם.
מה שחשוב במקרה הזה
זה בשום פנים ואופן לא לספק להם את מה שהם רוצים
אלא לבוא לחתונה עם חיוך ענק על הפנים ועם המון ביטחון וגאווה
לא לגשת מעצמך אליהם כי הם יורידו לך את המורל
בקיצער לשמור בכוח כל החתונה על מורל גבוה
שלוש ארבע אירועים שאת מצליחה במשימה
ואת מתחילה לראות שינוי ביחס
בהצלחה ענקית...
אם כן זה היה נחסם מזמןרק אני חשבתי שמדובר בפגיעה. אהמ... מסוג אחר?
כך כתב הרמב"ם:בלת"ק
משפט שנכתב בפורום כתיבה, ולי אישית עזר ממש:
סליחה היא לא הסכמה למעשה
סליחה היא גם לא מחיקת האישיות
סליחה היא הפרדה בין המעשה לעושה
(קרדיט @רבינו מנחם)
קודם כל, אסור שזה יקרה.קופצת על האשכול.
מה עושים עם מישהו קרוב שמרכל בצורה פוגעת מאד בפנים שלי עם אדם קרוב נוסף?
כמובן שבאותו רגע אני שותקת ומתפללת אבל קשה לי להתנהג עם האדם הזה בצורה רגילה וטבעית אחרי כזה מקרה גם אם זה לא בכוונה או בצחוק.
מה עושים?
נכון , אבל לפעמים אנשים משליכים את השריטות שלהם על אחרים.ותזכרי: מי שאכפת לו מהנפש שלך לא פוגע בכוונה. גם לא מידי פעם.
מי שמעריך אותך לא מרכל בפנים: לא בכוונה. לא בלי כוונה ובטח לא בצחוק!
צריך לשים את הפגיעה רגע בצד, ולדון.נכון , אבל לפעמים אנשים משליכים את השריטות שלהם על אחרים.
מאמינה ורואה ויודעת שאכפת לו ממני...
גם זה נאמר לי במצב רגיש וכו...
אני יכולה להגיד שהיתה לי חברה כזאת שהיה פוגעת מבלי שום בעייה בתוך אפילו קבוצת חברות ואני אחר כך דיברתי איתה דוגרי על התופעה ואמרתי לה את יודעת שי אישית לא מזיז אבל אנשים אחרים כן והיא אמרה לי תודה שאת אומרת לי זה נובע מאי תשימת לב אבל יום יומיים והייתה חוזרת על אותו סטנה החברות הקרובות שלה ידעו איך להיתנהל אבל כעבור כמה שנים אחר כך דיברתי איתה על הקטע ואמרתי לך את רואה אנשים היתרחקו מימך כי זה לא כייף מעלות להיות אנשים אחרים והיא היתה בהלם וככה ניכנסתי איתה לדברים עמוקים ובזאת השיחה שלי איתה הי השתנה ב180 מעלות ואפילו זכתה בזכות זה להיתחתן!!!!קופצת על האשכול.
מה עושים עם מישהו קרוב שמרכל בצורה פוגעת מאד בפנים שלי עם אדם קרוב נוסף?
כמובן שבאותו רגע אני שותקת ומתפללת אבל קשה לי להתנהג עם האדם הזה בצורה רגילה וטבעית אחרי כזה מקרה גם אם זה לא בכוונה או בצחוק.
מה עושים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: