שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
איך להתמודד עם פגיעה אחות מאחות שהאחות לא יודעת לבקש סליחה ומעולם לא ביקשה כזה אשמתה?
העצה היא פשוט לחשוב הרבה בקטע של רחמים, כאילו אני מתכוונת להכניס רחמים בליבך על האחות הזאת שפגעה איזו מסכנה היא שככה היא מתנהגת, היא ממש מסכנה כי בטח ככה היא מתנהגת גם עם חברותיה, וגם אם לא, אבל לפחות בזה עצמו שהיא פגעה ולא יודעת לבקש סליחה, היא ממש מ-ס-כ-נ-ה. ואז על ידי הרחמים שאת מרחמת עליה, תוכלי להמשיך ולהתקדם הלאה יותר בקלילותאיך להתמודד עם פגיעה אחות מאחות שהאחות לא יודעת לבקש סליחה ומעולם לא ביקשה כזה אשמתה?
השיטה הזאת מאוד עוזרת!!!!!!!!!העצה היא פשוט לחשוב הרבה בקטע של רחמים, כאילו אני מתכוונת להכניס רחמים בליבך על האחות הזאת שפגעה איזו מסכנה היא שככה היא מתנהגת, היא ממש מסכנה כי בטח ככה היא מתנהגת גם עם חברותיה, וגם אם לא, אבל לפחות בזה עצמו שהיא פגעה ולא יודעת לבקש סליחה, היא ממש מ-ס-כ-נ-ה. ואז על ידי הרחמים שאת מרחמת עליה, תוכלי להמשיך ולהתקדם הלאה יותר בקלילות
הבעיה היא שכל הפעמים והיו הרבה כאלה אני ביקשתי ממנה סליחה על שהיא פגעה בי וזה הגיע היום לפיצוץ אני שונאת אותה מאוד וככל שאני אסלח לה ואבקש ממנה סליחה ככה בפעם הבאה שתהיה מבריה אני אשנה אותה יותראז ככה
אני לא יודעת אם את מכירה את פדות רוטנמהר אבל היא תמיד אומרת
"זה שלה"
את לא עשית כלום, היא פגעה זה לא שלך! את לא אמורה לקחת את זה ללב שלך גם אם זה אחות, בעל, ילד, אחיין
זה אותו דבר!
תחזקי את עצמך, זה שלה! היא פגעה זה העבירה שלה ואני בוחרת לא להיפגע, לשים שמן על הלב ולא לשמור בלב טינה
אם את צריכה תמיכה אני על השרשור
זה קשה מאוד מניסיון...בהתחלה מתאוששים וזה עובר
כרגע תעשי מה שטוב לך
בהצלחה
תרגישי טוב
לדעתי, טעות מקלדת.מבריה אני אשנה אותה יותר
שימי לב, שממש אין לך פרטים על מה ולמהזאת אחותך?
לשנוא? אחות? גם אם היא פוגעת, תעבדי על עצמך
מהי רמת הפגיעה?איך להתמודד עם פגיעה אחות מאחות שהאחות לא יודעת לבקש סליחה ומעולם לא ביקשה כזה אשמתה?
זה ועוד הרבה כאן הם רעיונות יפים וחכמיםאז ככה
אני לא יודעת אם את מכירה את פדות רוטנמהר אבל היא תמיד אומרת
"זה שלה"
את לא עשית כלום, היא פגעה זה לא שלך! את לא אמורה לקחת את זה ללב שלך גם אם זה אחות, בעל, ילד, אחיין
זה אותו דבר!
תחזקי את עצמך, זה שלה! היא פגעה זה העבירה שלה ואני בוחרת לא להיפגע, לשים שמן על הלב ולא לשמור בלב טינה
אם את צריכה תמיכה אני על השרשור
זה קשה מאוד מניסיון...בהתחלה מתאוששים וזה עובר
כרגע תעשי מה שטוב לך
בהצלחה
תרגישי טוב
זה ממש לא פשוט מה שאת כותבת.זאת אחותך?
לשנוא? אחות? גם אם היא פוגעת, תעבדי על עצמך
במקום שהכי קשה לנו (במקרה פה זה אחותך, קשה לך להתגבר לסלוח לה למרות שהיא נורא פגעה בך) שמה הקב"ה מנסה אותנו, הוא רוצה לראות אם באמת תעמדי בניסיון שהוא שלח לך
לא הבנתי את המשפט הזה אם תוכלי להסביר
ככל שאני אסלח לה ואבקש ממנה סליחה ככה בפעם הבאה שתהיה מבריה אני אשנה אותה יותר
כואב.איך להתמודד עם פגיעה אחות מאחות שהאחות לא יודעת לבקש סליחה ומעולם לא ביקשה כזה אשמתה?
אין לי פרטים לכן אני כותבת ככהשימי לב, שממש אין לך פרטים על מה ולמה
ז"א שיכול להיות שזה עם סיבה ממש ממש טובה
אם נכנסים לאטרף ה"רגשי" הזה זה לא תמיד טובזה ועוד הרבה כאן הם רעיונות יפים וחכמים
אבל קצת שכלי מידי לטעמי
אולי רק אני ככה...
-
יקרה, פגיעה מאדם קרוב זה נורא כואב,
ממש
חשוב לתת מקום לכאב, לבכות אותו, לכתוב אותו, לשיר אותו וגם לצעוק אותו
הכל עד שייצא ממך לגמריי
זה יכול לקחת שנים
אבל אם נוציא את הכאב בכמויות זה ייקח זמן קצר יותר
אני פה אם תרצי לשמוע או להשמיע עוד...
ב"ה אין לי ניסיון בכךזה ממש לא פשוט מה שאת כותבת.
יש טיפוסים מניפולטיביים, שככל שנסלח להם יותר כך המצב יחריף יותר,
ואני מדברת מניסיון מר,
יש לי אחות שכבר במשך שנים בכל הפגיעות שפגעה בי והיו הרבה,
לא רק שלא העלתה בדעתה לבקש סליחה, היא גם לא הסכימה לקבל את הסליחה שלי,
שהתגברתי וביקשתי ממנה למען השלום.
וזה נהיה דפוס קבוע שאני צריכה כל הזמן להתנצל ולפייס את הוד מעלתה.
בשלב מסויים התנתקתי ממנה ברמה היומיומית, וחוץ משיחות קצרות פה ושם אין לי איתה כלום, וחיי נהיו חיים!!!!!
וכן קשה לומר שאני אוהבת אותה מאד. אולי לא ממש שונאת אבל רחוק מאהבה.
אני ממליצה לך לא להכליל ולהבין שיש אנשים עם דפוסי התנהגות קשים,
שככל שניטיב להיות אסרטיביים מולם ולפעמים להוריד את הקשר למינימום כן ייטב.
ואז מה?אם נכנסים לאטרף ה"רגשי" הזה זה לא תמיד טוב
כי היאת זכר בפגיעה ויעלה לה כל הרגשי והיא רק תרצה לבכות
כמובן שזה משתנה לאדם לאדם ואם את מתגברת=מתבגרת ומצליחה להתגבר על הפגיעה את מצליחה להתבגר על הדחף הפנימי להפגע ולבכות
מה שקרה עכשיו-הפגיעה הייתה על דבר ממש קטן אבל זה כולל אתה המשקעים הרבים וזה גרם לפיצוץמהי רמת הפגיעה?
אם את ממש מרגישה קשה עם עצמך תוכלי לפרט מה היה למישהי שאת סומכת עליה... אנחנו פה לא יודעים מה בדיוק קרה...
אני ממש לא מסכימה עם הגישה הזו,צריך לדעת להתנהל עם כאלה טיפוסים
ולדעת שזה שלה ולא לקחת קשה כל דבר ללב
אם ניקח כל דבר קשה ובום משבר לא נחיה פה וכולנו נהיה כל היום במיטות ונאכל שוקולד
הבנתם את העיקרון? לא לתת לרגש יותר מידי להשתלט עלינו. זה לא בריא!
לא! ממש לא!ואז מה?
את אומרת שבכי זה רע?
כי אני לא מסכימה עם זה בכלל!!
אישית אין ליאני ממש לא מסכימה עם הגישה הזו,
אם זה נשאר בפגיעה מילולית אוקי, לא שזה כן בסדר אבל נניח.
אבל לפעמים זה מגיע למעשים, והמון הפסדים וצער,
ואז להגיד זה שלה לא יתן לי כלום,
וכנראה שבגלל שבאמת אין לך ניסיון עם הטיפוסים הנ"ל את לא ממש מבינה במה מדובר וד"ל.
מוכר מוכר (בד"כ קורה יותר בין גיסות)...מה שקרה עכשיו-הפגיעה הייתה על דבר ממש קטן אבל זה כולל אתה המשקעים הרבים וזה גרם לפיצוץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: