מספר ביטוח לאומי. סוג של תעודת זהות.סליחה על הבורות, מה זה?
מספר ביטוח לאומי. סוג של תעודת זהות.סליחה על הבורות, מה זה?
לא הבנתי איך עשית שההודעה הזאת תהיה גם כאן וגם בתגובות למאמר של @טראמפ 2024 ?אולי אפשר לפעול שיש הרי 500K אמריקנים בישראל אני משער שרובם רוצים את טראמפ ואם כן צריך לעשות שיעבירו את הישראלים שזה מילא לא מעניין אותם למדינות מתנדנדות שיצביעו שם בא נגיד שיעבירו עשרים אלף למישיגן זה יכו לתת נצחון מובהק לטראמפ וכן בשאר המדינות להעביר לפי הפער
וככה אנחנו נוכל לקבוע את המועמדים בכל בחירות
העליתי באחת מההודעות הקודמות קישור למילוי הטופס (מתורגם לעברית באמצעות גוגל)אני בעל אזרחות אמירקאית נולדתי בניו יורק
לצערי הרב לא קורא אנגלית
אשמח לעזרה איך איפה ומתי בוחרים
יש פתק 1 מעטפות כמו בארץ אין לי מושג איך זה עובד
באם ביקשתי BALLOT כבר בבחירות הקודמות,יש להם דבר שנקרא מפת הבוחר שאמור לעזור בכל התהליך (מתורגם לעברית על ידי גוגל) אבל נטפרי עדיין לא בדק אותוRequest Your Overseas Absentee Ballot | Vote From Abroad | U.S. Vote Foundation
U.S. citizens can vote no matter where they are in the world. Request your overseas absentee ballot from U.S. Vote Foundation and vote from abroad.www.usvotefoundation.org
Discover your “how to vote” path with the Voter Journey Map. | US.VOTE
The Voter Journey Map is a personalized, interactive and joyful approach to “how to vote” that helps voters identify their unique path to casting their ballot.www.us.vote
כן כיון שמבחינה חוקית מי שלא מתגורר בארה"ב צריך לחדש רישום למאגר הבוחרים מידי שנה(לא תמיד הם מקיימים את החוק אבל לא מומלץ לקחת סיכונים)באם ביקשתי BALLOT כבר בבחירות הקודמות,
האם צריך לבקש שוב כעת?
התעודת זהות מונפקת מטעם כל מדינה באופן עצמאי (בשונה מהדרכון) מה לגבי זהסוג של תעודת זהות.
כנראה כתב פעמיים?לא הבנתי איך עשית שההודעה הזאת תהיה גם כאן וגם בתגובות למאמר של @טראמפ 2024 ?
סתם משועמםכנראה כתב פעמיים?
כי למי שאינו מנוי פרימיום יש הגבלה על העלאת הודעות רצופות.סתם משועמם
אגב, ניסית להעלות את התגובה הזאת והוא כתב לי יש לנסות שוב בעוד 6 שניות
למה?
זה כרטיס כזה. אבל בלי תמונה. על תמונה הם עדיין לא חשבו.התעודת זהות מונפקת מטעם כל מדינה באופן עצמאי (בשונה מהדרכון) מה לגבי זה
זה כרטיס? או מספר בלבד?
שמונפק מטעם מדינה?זה כרטיס כזה. אבל בלי תמונה. על תמונה הם עדיין לא חשבו.
מונפק מטעם משרדי הסושיאל סוקיוריטי.שמונפק מטעם מדינה?
רשום עליו כתובת בארה"ב
למיטב ידיעתי אין משמעות למסמך עצמומונפק מטעם משרדי הסושיאל סוקיוריטי.
הכתובת רשומה על הספח. (יכולה להיות גם כתובת בישראל) כי זה כתובת לשליחה.
אין משמעות לשייכות למדינה.
לבחירות אולי לא. אבל נגיד לרישיון נהיגה, חייבים את המסמך עצמו. אז לא לזרוק אותו.למיטב ידיעתי אין משמעות למסמך עצמו
העניין הוא המספר בלבד.
אני עשיתי אזרחות בפילדלפיה אבל לא גרתי מעולם בארה"ב
אם מישהו הגיע למידע אם אפשר להצביע גם ככה, לא אתנגד להצביע
(אם זה בכלל משפיע במדינה הזו)
בשביל הבחירות יכול להיות שמספיק המספר ולא צריך את הכרטיסלמיטב ידיעתי אין משמעות למסמך עצמו
העניין הוא המספר בלבד.
אני עשיתי אזרחות בפילדלפיה אבל לא גרתי מעולם בארה"ב
אם מישהו הגיע למידע אם אפשר להצביע גם ככה, לא אתנגד להצביע
(אם זה בכלל משפיע במדינה הזו)
אם ממלאים את הטופס דרך קרן ההצבעה לאזרחים בחו"ל זה מתורגם לעברית באמצעות גוגל והם עוזרים בכל מה שצריךכדי להירשם לבחירות בארה"ב ולבקש שישלחו לך את הפתק הצבעה צריך להיכנס לאתר fvap.gov
גם לא מחו"ל?ישנם מדינות שלא מאפשרות לשלוח במייל או פקס)
הסבתא מניו יורקבשביל הבחירות יכול להיות שמספיק המספר ולא צריך את הכרטיס
ההורים שלך גרו בארה"ב? אם כן באיזה מדינה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: