Make איך להכין הודעת דרושים אוטומטית עם OpenAI?

Yanky Itskowitz

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
@rabin

שלום לכולם,

אני עובד על מערכת שמקבלת מספר נתונים עבור משרות דרושים ומבוססת על מודול OpenAI ליצירת הודעות מסודרות לפרסום.
הנתונים שאני מקבל הם:

1. סוג עבודה
  2. כמות עובדים
  3. סך השעות
  4. סכום לתשלום לשעה
  5. עיר ומיקום
  6. הערה (במקרים מסוימים)
במקרים בהם אני מקבל מספר טלפון, אני רוצה להוריד אותו מההודעה הסופית ולא להציג אותו.

האם יש למישהו ניסיון עם מודול OpenAI שיוכל לעזור לי:

1. איך ליצור הודעה אוטומטית שמבוססת על הנתונים הנ"ל?
  2. איך להוריד מספר טלפון מההודעה אם הוא קיים?
  3. אם יש שיטה טובה לפתח את זה בתוך OpenAI, אשמח לקבל הסברים על איך להגדיר את המודול.
תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור!
(אני עובד עם Make ואשמח לדעת איך לשלב את המודול של OpenAI בצורה הטובה ביותר).

נערך לאחרונה ב:

שמים חדשים

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
4O, פשוט להגדיר למודול מה אתה רוצה.
לחיולפין אפשר לייצר אסיסטנט.

Yanky Itskowitz

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
לא הצלחתי להבין מה אני צריך לעשות.
אשמח אם תוכל להסביר יותר בפירוט איך אני צריך להגדיר את המודול או את האסיסטנט כדי שהוא יעבוד כמו שצריך. אני מנסה להשתמש במודול של OpenAI כדי ליצור הודעת דרושים על בסיס נתונים שאני מקבל, אבל נתקלתי בבעיה.

שמים חדשים

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
בצי
לא הצלחתי להבין מה אני צריך לעשות.
אשמח אם תוכל להסביר יותר בפירוט איך אני צריך להגדיר את המודול או את האסיסטנט כדי שהוא יעבוד כמו שצריך. אני מנסה להשתמש במודול של OpenAI כדי ליצור הודעת דרושים על בסיס נתונים שאני מקבל, אבל נתקלתי בבעיה.
במידה ואתה יודע לעבוד עם מייק, פשוט צריך לתת הנחיה בטקסט , ולשלב שם את הערכים הדינמים.
משלב דוגמא מקונספט כזה:
1732466942217.png

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה