והוא מגיע למרכזית הארזים ?שם עולים לכיוון הכניסה לעיר על קו 52 {אם זה אחרי 22:00 גם על קו 16 - עד אז הוא עושה סיבוב כמו 57}}
והוא מגיע למרכזית הארזים ?שם עולים לכיוון הכניסה לעיר על קו 52 {אם זה אחרי 22:00 גם על קו 16 - עד אז הוא עושה סיבוב כמו 57}}
לא למרכזית,והוא מגיע למרכזית הארזים ?
הוא נראה לי יעדיף לעלות בתחילת המסלול של הקו הבין עירוני ולא להצטופף עם כל העולם בכניסה לעיר בתקוה שלא יפספס את האוטובוס מרוב קוים אחרים שימלאו את התחנהלא למרכזית,
לכניסה לעיר!!!
יורדים בתחנה הראשונה ברחוב גבעת שאול,
חוזרים לצומת עוברים את הכביש,
עולים על האוטובוס... ונסיעה טובה ישר הביתה....
שילך את אמרי בינה עד לצד השני של הרחוב יעבור את הכביש ויקח קו 54 למרכזית.הוא נראה לי יעדיף לעלות בתחילת המסלול של הקו הבין עירוני ולא להצטופף עם כל העולם בכניסה לעיר בתקוה שלא יפספס את האוטובוס מרוב קוים אחרים שימלאו את התחנה
יש את הקו הזה פעם בשעה
הארזים ?שילך את אמרי בינה עד לצד השני של הרחוב יעבור את הכביש ויקח קו 54 למרכזית.
הוא נמצא באמרי בינה 30,הארזים ?
מה זה לצד השני ? לכיוון זית רענן ?
כלומר לדוגמה: אם הוא הלך מצפון לדרום - אז הוא צריך לחזור את הדרך מדרום לצפון ?
את הדרך שהוא הלך בהלוך, הוא צריך לחזור שוב ?
איזה קו אני צריך ממרכזית הארזים כדי להגיע לשפע חיים?זה הדרך הכי קלה (ומהירה) להיגע מאמרי בינה 30 למרכזית הארזיםצפה בקובץ המצורף 1760875צפה בקובץ המצורף 1760875
קו 54 להר המנוחותאיזה קו אני צריך ממרכזית הארזים כדי להגיע לשפע חיים?
מידע אנושי ממקומיים הרבה יותר טוב מכל האתרים האלוMoovit | איך מגיעים למקומות שונים בישראל?
תחבורה ציבורית ב-ישראל, ישראל: היעזר ב- Moovit וקבל הנחיות מסלול והגעה לתחנות ומקומות שונים ב-ישראל. צפה בזמני הגעת האוטובוסים, מפות הרכבת התחתית ומסלולי הרכבת.moovitapp.com
הנה דוגמה למה שכתבתי קודםMoovit | איך מגיעים למקומות שונים בישראל?
תחבורה ציבורית ב-ישראל, ישראל: היעזר ב- Moovit וקבל הנחיות מסלול והגעה לתחנות ומקומות שונים ב-ישראל. צפה בזמני הגעת האוטובוסים, מפות הרכבת התחתית ומסלולי הרכבת.moovitapp.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: