לא בגלל המחיר אלא בגלל הגדלים.. רוצה ארון גבוה ועמוק ולא כמו שיש להם שהגבוהים הם צרים..כמה כבר עולה הארון באיקאה? וכמה תחסכי אם תקני את החומר תובילי אותו תבני ארון ולכי תדעי מה ייצא לך?
כןלל המסילות?אני עשיתי תכנית ללקוחה של ארון נגר מחולק לפי הגודל של קופסאות הפלסטיק של איקאה.
מוצלח מאד!
נראה לך שפיספסתי את זה???? זה נמצא לי בתיקיית השראה במחשב, זה מהמם..העליתי פה פעם שיתוף לדבר כזה:
שיתוף- חדר משחקים שובר שגרה
בהמשך לאשכול שהעלתה גרפיקס, ולדיונים שהתפתחו בעקבותיו, אני מעלה שיתוף קטן ומרענן, כולל פרוגרמה. הלקוחות כאן: משפחה צעירה עם פוטנציאל גדילה, כרגע 2 בנות קטנות, החדר היה אמור להיות דו מיני במחשבה על העתיד. הפרוגרמה היתה בעיקר מילה אחת: אחסון, והמוון המון המון. אינסוף צעצועים, ספרים ושטויות שמלאו...www.prog.co.il
נראה לך שפיספסתי את זה???? זה נמצא לי בתיקיית השראה במחשב, זה מהמם..
אני מחפשת משהו זול ופשוט בגודל מסויים שאבנה לבד
איזו חגיגת צבעים ססגונית ושמחה, באמת חדר שובר שגרה...העליתי פה פעם שיתוף לדבר כזה:
שיתוף- חדר משחקים שובר שגרה
בהמשך לאשכול שהעלתה גרפיקס, ולדיונים שהתפתחו בעקבותיו, אני מעלה שיתוף קטן ומרענן, כולל פרוגרמה. הלקוחות כאן: משפחה צעירה עם פוטנציאל גדילה, כרגע 2 בנות קטנות, החדר היה אמור להיות דו מיני במחשבה על העתיד. הפרוגרמה היתה בעיקר מילה אחת: אחסון, והמוון המון המון. אינסוף צעצועים, ספרים ושטויות שמלאו...www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: