תנסו כאןאנחנו שוקלים מכירה של דירה ומעוניינים לדעת כמה אפשר לקבל עליה
לא ידוע לנו כמה הדירה שווה כיום
האם אתם יודעים על דרך אמינה לבירור?
האם אפשר לסמוך על מתווכים או שהם מורידים את המחיר?
תודה מראש
לא מדויק בכללתנסו כאן
ומאיפה אתה יודע שזה קורה דווקא בציבור שלנו?סליחה שאני אומר זאת בקול.
אבל בציבור שלנו כדי להגיע למחיר אמיתי (מחיר, לא שווי - הקשר מקרי בלבד).
אתה צריך לבדוק ברשות המיסים ולהוסיף עוד כמה אחוז שלא דווחו.
כיועץ משכנתאות נתקלתי פעמים רבות בדירות גדולות, שבהם הפער הופך למשמעותי, שהשמאי מעריך במחיר מופחת משמעותית אחרי שעשה את החישוב ע"פ המדווח ברשות המיסים.
וכן דירות שאני יודע בכמה נמכרו וראיתי בכמה דווחו....
לא נעים לומר, זה המצב.
כנראה אתה לא מכיר את כל ההלבנות ההון בעולם ובישראלתמצאו משהוא לא מהציבור שלנו שיסמוך על השני להעביר לו סכומים כאלו במזומן....
כאחד שעובד עם הציבור הכללי, בכל הקשור לכסף רובם המוחץ מתנהל כמו סרגל ללא שום עיגולי פינות, ובוודאי לא להעביר סכום מיד ליד.
אני לא מבין למה @שריתיש מרגיש שצריך להתגונן או שיש כאן השמצה כלשהוא. ממש לא. הכל בסדר.
זה ממש לא מדויק לא מדלן ולא ברשות המס כי הם מודדים לפי מטרים, לא נכנס כל השיקולים הבסיסים הנוספים מצב הדירה קומה נוף וכו'כמה דרכים
מתווכים - יותר מאחד
לפי גוש וחלקה לבדוק ברשות המס בכמה נמכרו דירות באיזור
אפשר גם באתר -
https://www.madlan.co.il/
לפעמים צריך שמאי
ממש מוזר! חי בין אנשים ומהלך כבן תמותה וכמעט ולא יצא לי לשמוע על מחיר בחוזה פחות מהמשולםסליחה שאני אומר זאת בקול.
כיועץ משכנתאות נתקלתי פעמים רבות בדירות גדולות, שבהם הפער הופך למשמעותי, שהשמאי מעריך במחיר מופחת משמעותית אחרי שעשה את החישוב ע"פ המדווח ברשות המיסים.
לא נעים לומר, זה המצב.
בציבור שלנו יש גם הרבה דירות שהורחבו. בדרך כלל לא מעדכנים בטאבו. כך שבעסקה מדווח מטרז' נמוך מהאמיתי.סליחה שאני אומר זאת בקול.
לא נעים לומר, זה המצב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: