סליחה על האורך. תודה למי שקורא ומגיב.
בני המתוק הגיע לגיל 3. החלטנו להשקיע בצילומי חלאקה ולאחר המלצות סגרנו עם מישהי מקצועית ולא זולה.
כששוחחתי איתה בטלפון, בסוף חודש אדר, אמרתי לה שאני רוצה את האלבום ללג' בעומר, לחלאקה של הילד. סגרנו על תאריך ח' ניסן והמשכנו להתכתב במייל.
יומיים לפני הצילומים ניסיתי להשיג את הצלמת כדי לסגור על מקום, על סשנים, על ביגוד סופי אך אין מענה.
יום לפני הצילומים שלחתי לה מייל עם תוכן קצת כועס על כך שאני חייבת לערוך קניות אחרונות ושום דבר לא סגור עדיין. היא התקשרה אלי ואמרה לי אל דאגה מיד יושבת על זה.
ב 00:00 בלילה ערב הצילומים ניהלנו שיחת טלפון די ארוכה לסגור עניינים ורק ב3:00 לפנות בוקר, כמה שעות לפני שיצאנו קיבלתי ממנה סשנים, רשימת קניות (למחר) וחוזה שכתוב בו (בין התיר) שהאלבום יגיע אלי תוך 45 ימי עבודה!! כתבתי לה שלא הייתי סוגרת איתה עם התנאי הזה, כי בפירוש רציתי את האלבום ללג' בעומר. היא הבטיחה להשתדל מאד שזה יהיה מוכן אך לא יכלה להתחייב.
יצאנו למחרת לצילומי חוץ, היה מדהים. יצאו תמונות מושלמות. בחרנו תמונות, ומיד אחרי פסח היא התחילה לעבוד על האלבום.
שבוע לפני לג' בעומר שלחתי לה מייל ושאלתי אותה איך מתקדם ואם יהיה מוכן, היא השיבה שהאלבום לא יהיה מוכן אבל היא תכין לי לפחות את הקולאז' להורים.
התבאסתי, אבל מה לעשות? יומיים לפני לג' בעומר, שלחתי לה מייל לוודא שהקולאז' יגיע בהקדם כדי שאוכל לשלוח אותו להדפסה לפני החלאקה. תגובתה הייתה שבקרוב ישלח.
בבוקר לג' בעומר קיבלתי את הקולאז' למייל, שעות בודדות לפני שאנחנו מתחילים את החלאקה. מיותר לציין שלא היה לי אפשרות להדפיס אותו על מגנט ובתי הדפוס לא הסכימו לעשות זאת מ"הרגע להרגע".
יוצא ששילמתי המון כסף ולא היה זכר לזה באירוע.
העניין הוא שעד היום, יותר מחודש אחרי לג' בעומר (שהשתדלה לסיים עד אז) אין שום תגובה מצד הצלמת על מועד קבלת האלבום שלנו.
איך הייתם מרגישים עם מקרה כזה? מה הייתם עושים? חשה תסכול.