סליחה. אבל יש לי ספק קל.הצעה מצוינת (יש כאן את המסלול החדש מל"צ 30 של לאומי - למעוניינים לראות).
יש לך ספק ? ...
סליחה. אבל יש לי ספק קל.הצעה מצוינת (יש כאן את המסלול החדש מל"צ 30 של לאומי - למעוניינים לראות).
יש לך ספק ? ...
פצצה של משכנתא
לא,יועץ??
לא הייתי נוגע.
יחסית בסדר, למחזר חיצונית לא שווה.
לא יהיה משהו משמעותי עם יועץ. לא משהו ששווה לשלם עליו.לא,
הצעה מבנקאית,
אשמח לדעת אם יש משהו שיעוץ יוכל לשפר, כי אם ככה נפנה ליועץ
תודה רבה!לא יהיה משהו משמעותי עם יועץ. לא משהו ששווה לשלם עליו.
אחלה עבודה.
בהנחה ששיפרתי לך קלצ ל4.6 - 4.7 הפער זניח על סכום כזה בשביל לשלם גם על יועץ.תודה רבה!
טוב לשמוע
יש צורך בהורדת החזר,לא הייתי נוגע.
אלא אם יש צורך בהורדת החזר
יש סיכוי שיתנו לי מל"צ פחות מ5?יחסית בסדר, למחזר חיצונית לא שווה.
תרים טלפון לבנק ותלחץ שיורידו את הפריים קצת, או למחזר חצי ממנו למל"צ קצר בתנאי שתקבל פחות מ-5%
סיכוי - יש, אם תצליח - לא יודע.יש צורך בהורדת החזר,
מה האופציות בגדול?
יש סיכוי שיתנו לי מל"צ פחות מ5?
תודה רבה
המל"צ גם אפשרי יותר טוב וגם עדיף לקחת את הקצר יותר, או מק"מ או 30 חודש.
לגבי שינוי השוק הוא דובר אמת לאמיתה, אם עדיין לא הבאת שמאי אז עד הביצוע זה וודאי יתייקר,תודה רבה
לכמה לצפות במל"צ כל 3 שנים?
וכמה זה קריטי אם אני נשאר על 5 שנים כשאין זמן לסקר שוק?-
היה פה הצעה קודם עם מרווח של 0.35 במשתנה שכתבת שזה מצויין אבל זה היה עם פיתוי לי אין אפשרות לפיתוי כי אני גבולי מאד בהכנסות
הבנקאי כתב לי כדלהלן הוא אינו דובר אמת?
---ניסיתי לחייג אליך
לצערי המצב שהיה לפני שלושה חודשים זה לא כמו היום בגלל שינוי השוק..
הסברתי לך גם בקו ההצעה ששלחתי אליך מבחינת הרווחיות שלה מאוד מאוד נמוכה משמע אני חייב שתתקדם מול שמאי בהקדם האפשרי שנוכל לבצע בזמן ולהתקדם בתהליך. הרביות מעולות לשוק של היום אני חייב לציין .
אני בטוח ב100% שאף בנק אחר לא יוכל לשפר את זה וחבל על הזמן שתעשה סקר שוק שיבזבז לך את הזמן---
אשמח מאד לתגובה
יש מה לשפר בהחלט.
במסלול האמצעי הריבית שלכם אמורה להיות בערך 5.4יש מה לשפר בהחלט.
רק המסלול הראשון אטרקטיבי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: