כשיש כיריים אינדוקציה זה יותר מהר על הסיראפשר לשפוך מים רותחים מהקומקום.
חוסכים את הרתחת המים.
לחתוך דק ולאפות על טורבואשמח לשמוע איך אופים בתנור תפו"א במהירות האפשרית(ללא בישול לפני כן)
תודה
מלח מעכב רתיחה של מים באופן כללילא לשים מלח לפני הבישול. המלח מעכב את ההתרככות משום מה. תנסי.. אצלי היה מוכן תוך 15 דק. ועם מלח הרבה יותר... לא יודעת פעם מישהי אמרה לי... וניסיתי.
אה ומים רותחים ועל להבה הכי גדולה... כמובן.
מהר מאד
מה שאני שמעתי לראשונה השבוע, זה תוך 10 דק'...עוד טיפים?
נשמע מגניב אבל לא כ"כ הבנתי מה לשים במקרוגל?מה שאני שמעתי לראשונה השבוע, זה תוך 10 דק'...
בדוק ומנוסה
לשים בקופסא שמתאימה למיקרוגל את התפו"א חתוך ומתובל, לשים במקרוגל עם הכיסוי של המיקרוגל, ל-10 דק' על הכי חם....
וזה מוכן לאכילה!
אבל זה לא בריא לשים אותם במקרר.תפו"א מהמקרר מתבשלים הרבה יותר מהר..
למה?אבל זה לא בריא לשים אותם במקרר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: