היא כתבה שהם חתמו על חוזה.יש לכם הוכחות שהוא אכן היה גר שם? (בלי זה חבל בכלל על הדיבורים על בתי משפט והליכי הוצאה לפועל)ששונית
www.prog.co.il
היא כתבה שהם חתמו על חוזה.יש לכם הוכחות שהוא אכן היה גר שם? (בלי זה חבל בכלל על הדיבורים על בתי משפט והליכי הוצאה לפועל)ששונית
www.prog.co.il
אז הכי פשוט הוצאה לפועל ויש עיכול על המשכורתדרך אגב לאלה שייעצו לצאת לעבוד אז הוא עושה את זה...
ואז הוא נהיה "אברך למהדרין"..אז הכי פשוט הוצאה לפועל ויש עיכול על המשכורת
האיסור הוא לא להלוות בלי תיעודיפה כתבת
וביותר:
על פי ההלכה אסור להלוות לאדם כל הלוואה וכדו' בלא שיהיה על זה משכון+שטר+עדים וכו'
איפה המשכונות היום???????
סומכים על הזקן שלו!!
לשמחתנו ולדאבוננו הציבור החרדי סומכים אחד על השני והשלישי על השני.....
ועד שלא נופלים בפח עם ערבויות והלוואות שלא משולמות לא לומדים לקח!!!
ראבותיי!!!!!!!!!
תלמדו מטעויות של השני!
אל תגיעו למצב שגם אתם תהיו עם "נסיון" מהסוג הזה
אל תפלו בפח!
כמובן שמצווה רבה וגדולה היא להלוות אך כאמור ישנם הלכות מפורשות בנידון!!
ממצווה לא ניזוקים, אז כיצד ייתכן שאנו רואים אלפים שנפלו בפח מ'לעזור' בערבות הלוואות וכו'
היות שהם עשו זאת רק מלחץ ורגש וכו'
ולא לפי איך שהתורה מצווה.
ואז?? .....הכי פשוט הוצאה לפועל ויש עיכול על המשכורת
ממש לא נכוןואז?? .....
אז כולם יפסידו.
גם הוא לא יהיה לו כסף לחיות, יתחיל להשתמש רק במזומן, ואתה יכול להתחיל לחפש את החברים שלך...
שקל לא תראה ממנו אח"כ.
מה שכתבתי זה מנסיון, ברוב המקרים הבנאדם יסדר את משכורתו במזומן או דרך מישהו אחר וכיוון שהוא כבר במילא גמור אין לו מה להפסיד והוא עוד יהיה חייב לנקום בך.ממש לא נכון
מניסיון הוא כמו בובה ישלם הוצאה לפועל זה דבר חזק
זה גם משהו ועדיף מכלוםאם אין לו הכנסות יסדרו לו שישלם 300 ש"ח לחודש וזהו....
מעיקר הדין מי שטוען "אין לי" צריך שבועה.
היה לי בול אותו מקרה עם אותו הסכום ואי הרצון לשלם.דבר ראשון לא מדובר בסכום שאברך יכול לוותר עליו הוא חייב להם בסביבות החמישים אלף שקל. כן חמישים אלף וזה עוד לפני נזקים שנותרו להם בדירה משימוש לא סביר
ואם הם יגבו ממנו אפילו 50 שח ליום, יקח המון זמן לשלם את הכל והם זקוקים לכסף במיידי.
דבר שני, הבעיה העיקרית שהוא פשוט לא אוחז בלשלם. אין לי. תקפצו.
דבר שלישי הם בררו היטב אצל המשכיר הקודם שהצהיר נחרצות שהשוכר משלם היטב ומעולם לא אחר. למפרע התברר שהוא שיקר עליהם כדי להיפטר ממנו. ולדברי מכרי השוכר מדובר באברך צדיק וירא שמים.
בשביל זה יש הוצאה לפועל.היה לי בול אותו מקרה עם אותו הסכום ואי הרצון לשלם.
רק אצלי גם התווסף העניין שהוא לא הסכים להתפנות מהדירה!
אני בזמנו כן פניתי לכל מה שרק היה אפשר כולל בתי משפט וכו.
לבסוף הצלחנו להוציא אותו מהדירה ולקבל ממנו הסדר תשלומים חתום על ידו ועל ידי עו"ד.
ועד היום לא ראיתי ש-ק-ל!
בשביל מה?בשביל זה יש הוצאה לפועל.
בשביל לקבל ממנו הכלבשביל מה?
שבועה נועדה לאמת מציאות. לא לקבוע אותה.מעיקר הדין מי שטוען "אין לי" צריך שבועה.
למה אם לא - כל אחד יטען שאין לו.
היום אין משביעים.
זה נכון רק לגבי הלוואה. לא לגבי חובות בדרך אחרת [אי תשלום שכירות / אי תשלום שכר עבודה וכו'].אבל לא לשכוח כתוב בתורה "לא תהיה לו כנושה"
צריך לברר מי המשפחה שלו, אם הם יחששו מבזיונות, סביר להניח שהם יתגייסו לעניין.
אפשר לעשות חריש עמוק על מקומות עבודה, לימוד, מוסדות של הילדים - ובצורה שהוא ידע מזה ויחשוש...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: