דרוש מידע איך בוחרים לנשיאות ארה"ב 2024?

my-m

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
מישהו יודע איך אפשר לבחור לנשיאות ארה"ב?
כמובן מי שהוא אזרח אמריקאי והתנסה בזה...
יעזור מאד, תודה!

יואל וויס

משתמש פעיל
רק מזכיר שצריך להירשם קודם.
בניו ג'רזי כבר לא ניתן אבל בניו יורק ניתן עדיין.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
בפנסילבניה מסתיים כעת!

meshulam r

משתמש חדש
מנוי פרימיום
גם אני מעוניין לדעת איך אני יכול להצביע בבחירות בארה"ב אבא שלי היה רשום בוירגיניה ולמיטב ידיעתי זה מדינה מתנדנדת אז אולי אני יכול להצביע שם ולהשפיע?

יואל וויס

משתמש פעיל
גם אני מעוניין לדעת איך אני יכול להצביע בבחירות בארה"ב אבא שלי היה רשום בוירגיניה ולמיטב ידיעתי זה מדינה מתנדנדת אז אולי אני יכול להצביע שם ולהשפיע?
לא ממש מתנדנדת, אלא יותר נוטה לדמוקרטים. אבל עם התנופה שיש כעת לטראמפ, לך תדע...
לגוש"ע, בויריג'יניה כבר לא ניתן להירשם, אבל אולי תוכל להירשם בניו יורק. הדדליין הוא הלילה, כך שכדאי להזדרז..

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אתה יכול להירשם בנבאדה, מאד קל להירשם שם תחפש בית למכירה בנבאדה ותירשם עליו

יואל וויס

משתמש פעיל
פנסליבניה - 21
מישיגן - 21
ויסקונסין - 16
בקיצור, נשארנו עם ניו יורק. הדדליין הלילה. הזדרזו!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  1  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה