וירג'יניה, ניו המפשייר, מינסוטה, מיין, ניו מקסיקו עדיפות על ניו יורק.פנסליבניה - 21
מישיגן - 21
ויסקונסין - 16
בקיצור, נשארנו עם ניו יורק. הדדליין הלילה. הזדרזו!
גם מרילנד עדיפה, יש שם מרוץצמוד לסנאט
וירג'יניה, ניו המפשייר, מינסוטה, מיין, ניו מקסיקו עדיפות על ניו יורק.פנסליבניה - 21
מישיגן - 21
ויסקונסין - 16
בקיצור, נשארנו עם ניו יורק. הדדליין הלילה. הזדרזו!
וירג'יניה כבר לא ניתןוירג'יניה, ניו המפשייר, מינסוטה, מיין, ניו מקסיקו עדיפות על ניו יורק.
גם מרילנד עדיפה, יש שם מרוץצמוד לסנאט
גם זה משהו. אבל אם אפשר עדיף להירשם במחוזות, 4 או 17 יש שם מרוצי קונגרס צמודים (יש עוד כמה, לא זוכר בע"פ)עשיתי עבורך את העבודה...
ניו המפשייר - לדעתי ניתן רק פרונטלי
מינסוטה - 15
מיין - 15
ניו מקסיקו - 8
מרילנד - 15
נשארנו עם ניו יורק....
19 ו-22גם זה משהו. אבל אם אפשר עדיף להירשם במחוזות, 4 או 17 יש שם מרוצי קונגרס צמודים (יש עוד כמה, לא זוכר בע"פ)
תודה!תנסו על הבוקר, עד 7:00 בוודאי אפשר.
אני הורדתי, שמרתי בשם כקובץ PDF אחר, ואח"כ היה לי אפשרות לחתימה בPDF SIGNהמסמך מאובטח
אין שום דרך לחתום עליו בלי מדפסת
ואין...
העתקתי את הכתובת שלי מהSSN והוא נתן ליאם אני לא יודעת מה המיקוד יש דרך לבדוק את זה?
אפשר להקליד לגוגל ויופיע המיקודאם אני לא יודעת מה המיקוד יש דרך לבדוק את זה?
אם אני לא יודעת מה המיקוד יש דרך לבדוק את זה?
יש כנראה אתרים מיועדים לכך, אבל תמיד ניתן להריץ בגוגל: what's the zip code of ואז לכתוב את הכתובת.אם אני לא יודעת מה המיקוד יש דרך לבדוק את זה?
אפשר לעשות את הכל בכתב ידאם חסר לי נתונים (בטעות לא מילאתי תאריך לידה)
למלא מחדש או שאפשר להוסיף בכתב יד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: