blue eagle
משתמש סופר מקצוען
על זה אומרים שהכל אשמה האימא שלו שאמרה לו שהוא שר יפה....מזכיר לי שפעם ביררו על בחור בשידוכים
ואמרו על הבחור שהוא זייפן גדול
אז השווער אמר לא נורא אני לא מחפש חתן שיודע לשיר
אז אמרו לו שהבעיה שהוא כן שר
על זה אומרים שהכל אשמה האימא שלו שאמרה לו שהוא שר יפה....מזכיר לי שפעם ביררו על בחור בשידוכים
ואמרו על הבחור שהוא זייפן גדול
אז השווער אמר לא נורא אני לא מחפש חתן שיודע לשיר
אז אמרו לו שהבעיה שהוא כן שר
זה ישמע לכם אולי הזוי, אבל-הזכרת לי משהו שהדהים אותי ביום חמישי האחרון ראיתי בחור שמנגן בגיטרה מדהים אקורדים נכונים ורבעים ומעברים ממש יפים והוא שר בסולם אחר!!!
מסכיםזה ישמע לכם אולי הזוי, אבל-
לא תמיד מי שהוא מוזיקלי בהכריח ישיר בלי זיופים.
אני מכירה מישהו שהוא גאון מוזיקלי והוא שר בזיופים (הוא מודע לכך שהוא מזייף, אך הוא לא מצליח לשיר נכון).
זיוף בשירה לא קשור רק לחוסר מוזיקליות, אלא, לפעמים גם לחוסר יכולת של מיתרי הקול להוציא צליל מדוייק,
יש אנשים שמיתרי הקול שלהם מוציאים צלילים מזוייפים.
לא נראה לי שאלההשאלה איפה נופל הלא מושלם?
מה עדיף בחור זייפן עם מידות טובות, או בחור עם מידות ככה ככה ולא זייפן
עד אז... הפרספקטיבה תשתנה והכל (הקול) יכנס לפורפורציה הנכונהאני מכיר נגנית פסנתר עם ילד זייפן
ומעניין מה הבחורה תעשה אם יהיה לה ילד זייפן
שלום, נעים מאוד אתה אולי מזייף כשאתה שר.....אבל תמיד אפשר לשאול בפגישות
פחותשלום, נעים מאוד אתה אולי מזייף כשאתה שר.....
מנסיון, יש כאלו שאוהבים לשיר ושרים הרבה, ובכל זאת הם שרים לפי התנאים שלהם, דהיינו בסולם אחר מהציבור...אם הוא שר עם חברים, אם הוא אוהב מוזיקה.
מנסיון, יש כאלו שאוהבים לשיר ושרים הרבה, ובכל זאת הם שרים לפי התנאים שלהם, דהיינו בסולם אחר מהציבור...
(ולחשוב על כך שהם מתענגים על זה....) לפעמים הזיוף כל כך חמור שזה יוצא בטעות קול שני הרמוני... מושלם...
ובכל זאת... לא חושב שמוצדק לפסול בחור בגלל שהוא זייפן, חשוב לזכור שחיי היום יום והשגרה לא סובבים בעיקר סביב שירה... (כמו לבדוק בשידוכים אם הוא אחד שקר לו או שחם לו...)
1. אוזן מוזיקלית תזהה זייפן כרוני גם בלימוד או בתפילה.שואלת בשביל חברה (תבחרו אם להאמין או לא )
בחורה בשידוכים, שהיא מוזיקאלית ומתקשה מאוד בהאזנה לזיופים.
לטענתה - היא לא צריכה בעל מוצרט, אבל אם הוא יהיה זייפן ממש זה יהיה אסון.
איך בודקים דבר כזה?? איך שואלים? את מי שואלים? כי זה עלול להישמע מוזר נורא.
תודה מראש על כל עצה בנושא...
@ALESIS , אולי תציעי אותו לחברה שלך...הזכרת לי משהו שהדהים אותי ביום חמישי האחרון ראיתי בחור שמנגן בגיטרה מדהים אקורדים נכונים ורבעים ומעברים ממש יפים והוא שר בסולם אחר!!!
רק זה מה שחסר לה,@ALESIS , אולי תציעי אותו לחברה שלך...
מבחינתם סולם זה לסוכה וכדו'רק זה מה שחסר לה,
אני מצטמררת רק מלחשוב על לשמוע איך זה נשמע (אגב, זה בטח מומחיות שיא לשמור על עיקביות בסולם אחר)
לא חושבת שהיא לא רוצה זייפן בגלל מהות החיים, אלא בגלל איכות החיים...אבל זה נשמע כאילו זה מהות החיים קצת הגזמה לא,?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: