אני יבדוקהאם זה מתחבר לשתי פלאפונים או רק מכשיר אחד לדוגמה לנגן ופלאפון?
אני יבדוקהאם זה מתחבר לשתי פלאפונים או רק מכשיר אחד לדוגמה לנגן ופלאפון?
אני יבדוק
לא,האם זה מתחבר לשתי פלאפונים או רק מכשיר אחד לדוגמה לנגן ופלאפון?
@mmt3 @אני משתמש @שכויח
מה זה אוזניות אנקר?
יש למישהו קישור?
האם גם הדיבורית שלהם הייתה טובה?
האם היה לזה דיבורית טובה גם בפלאפונים כשרים?
בכללי האם זה טוב לשיחות ....
@בץ. זה לא הדגם הזה שאתה היית מרוצה ממנו? כי לכאו' זה אותו חברה....
כיום יש לי אפל ואני מאד מרוצה רק אני חייב תחליף כרגע לתקופה
זה נכון אבל גם לא נכון...זה מה שאני הזמנתי ובזמני הקופונים, עלה לי בערך 70 ש’’חSoundcore על ידי אנקר A20i אמיתי אלחוטי אוזניות Bluetooth 5.3 soundcore אפליקציה אישית סאונד 28H ארוך למשחק מים עמיד - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
צריך שיבינו דבר אחד, אין שום קשר לאוזניות איזה שיהיה, הבעיה היא בפלאפונים הכשרים שהבלוטות’ שלהם ישן ולכן יש כ’’כ הרבה בעיות איתם יכול להיות שיש (אני לא מכיר) כאלה שמצליחים להתחבר בכול אופן, אבל זה הענין בכל הסיפורים של הניתוקים וכו’, כך הסבירו לי בדוידקה
אתה מחבר את זה לפלאפון כשר?אני קניתי באלי אקספרס את זה
יש לי את זה כשתיים ומרוצה עד הגג גם שמע איכותי וגם שומעים אותי טוב, אין דברים כאלו.Baseus בואי E9 אוזניות Bluetooth 5.3 באיכות גבוהה אלחוטי אוזניות 4 מיקרופון HD קורא ENC רעש ביטול המשחקים TWS אוזניות - AliExpress 44
@אברהם בלוךאני הזמנתי כבר 5 כאלו,
כל מי שהזמנתי לו היה מאוד מאוד מרוצה, סאונד מעולה, סינון רעשים, שומעים אותך מעולה בשיחות, אבל קצת יקר, בסייל האחרון הוא עלה לי עם קופון רק 100 שח, עכשיו זה 40 דולר, עדיין שווה מאוד מאוד, מניסיון של כמה אנשים,
אנקר Soundcore חיים P3i היברידי פעיל רעש ביטול אוזניות bluetooth, אלחוטי אוזניות, 4 מיקרופונים, צליל חזק Custom EQ - AliExpress 44
תומך כשר,אתה מחבר את זה לפלאפון כשר?
הדיבורית טובה?
איזה פלאפון יש לך????.
אגב לידיעתך אין על זה ניקוד באתר ויש על זה 0 חוות דעת...
זה נראה שזה כמעט ולא נמכר מאד מעניין מדוע...
@אברהם בלוך
אתה מחבר את זה לפלאפון כשר?
הדיבורית טובה?
איזה פלאפון יש לך????.
ז זה לא כל כך ראייה כי טוענים שבלאפונים הכשרים הורסים את הבלוטוס כי מונעים אותו מלקבל קבצים.....תומך כשר,
דיבורית מעולה מאוד,
תומך כשר לא מוכר מאלי אקספרס,
עם איזה טלפון אתה משתמש?אני קניתי את אלה ומרוצה מאוד
[בכורה עולמית] xiaomi redmi redmi 5 pro עד 52db ביטול רעש פעיל 38 שעות סוללה - AliExpress 44
כל העיניין בעלי אקספרס זה לקנות אוזניות ב7 שקל..... מומלץ יותר להורסי ומאבדי אוזניות כרוניים.....אני השקעתי כמויות על אוזניות שיהיה להם דיבורית טובה בפלאפונים הכשרים
וכמעט תמיד התאכזבתי... {חוץ מאפל וג'ברא)
חבר שלי אמר לי שהוא מצא כמה פעמים בעלי אקספרס אוזניות עם דיבורית טובה
השאלה איך אני בודק ללא ליפול בפח...
למשל מצאתי את הקישור הזה ועל פניו זה נראה טוב רק אני לא יודע אולי זה סתם נראה טוב...
אני אשמח מאד לעזרה ממי שמבין בזה...
תודה מראש...
Baseus בואי M2s ANC אוזניות Bluetooth 5.3 היברידי-48dB רעש ביטול אוזניות אלחוטיות תמיכה 3D מרחבית אודיו אוזניות - AliExpress 44
אתה ממש טועה,כל העיניין בעלי אקספרס זה לקנות אוזניות ב7 שקל..... מומלץ יותר להורסי ומאבדי אוזניות כרוניים.....
גם בפלאפונים כשרים השיחה טובה?אתה ממש טועה,
האוזניות שהמלצתי עליהם למעלה הם אוזניות של 300 שח בארץ, ובעלי אקספרס בין 100 ל160,
סאונד מעולה, סינון רעשים טוב, שומעים אותך מעולה בשיחה,
כןגם בפלאפונים כשרים השיחה טובה?
אפשר קישור????
לשיחותקניתי את זה https://he.aliexpress.com/item/1005...il_item.3.50ab4d1aBNFdgn&gatewayAdapt=glo2isr
המליצו עליו בפרוג ויש יותר מ 5000 רכישות והיה מחריד
לשיחותלשיחות
או גם לשמיעה?
האם זה טוב גם בשימוש רק באוזניה אחד, ולא בשתי אוזניים?האוזניות שהמלצתי עליהם למעלה הם אוזניות של 300 שח בארץ, ובעלי אקספרס בין 100 ל160,
סאונד מעולה, סינון רעשים טוב, שומעים אותך מעולה בשיחה,
כןהאם זה טוב גם בשימוש רק באוזניה אחד, ולא בשתי אוזניים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: