יוסף יוסף יוסף יוסף
משתמש צעיר
אני תמיד חושב שאולי עדיף שלא יהיה בכלל אזעקות כי נראה לי שמאלו שרצים למקלטים יש יותר נפגעים
נערך לאחרונה ב:
אפשר להמיר אזעקה לאיזה שיר מעצבןאני תמיד חושב שאולי עדיף שלא יהיה בכלל אזעקות כי נראה לי שמאלו שרצים למקלטיםיש יותר נפגעים
למה זה יעזור?אפשר להמיר בשיר מעצבן
יש הרבה אנשים שמפחדים מהאזעקה ולא מהטיליםלמה זה יעזור?
יותר חשוב לחוקק חוק שאסור לחקות קולות של אזעקות ולבטל את כל הסירנות של האמבולנסים ולהחליף את הרעש של המנועים של המזגנים.אני תמיד חושב שאולי עדיף שלא יהיה בכלל אזעקות כי נראה לי שמאלו שרצים למקלטיםיש יותר נפגעים
ללכת למרחב מוגן זה לא מחייב היסטריה.מה שברור שנפגעים נפשית מאלו שרצו בהיסטריה למקלטים במקום לצאת ולהנות מהמופע המרהיב שנקרא יירוטים יש הרבה יותר מאשר נפגעים פיזית מהטילים
יש גם נפגעים פיזית מפחד
אולי גם נשנה את ריח הגז לריח בושם טוב?!יש הרבה אנשים שמפחדים מהאזעקה ולא מהטילים
לא יעזור משום שאז כל שיר שמישהו ישיר ברחוב יקפיץ מיד את כל הפחדניםיש הרבה אנשים שמפחדים מהאזעקה ולא מהטילים
זה שהקב"ה שמר עלינו, לא מתיר לגמור את הזכויות שלנו ולסמוך על הנס.מה שברור שנפגעים נפשית מאלו שרצו בהיסטריה למקלטים במקום לצאת ולהנות מהמופע המרהיב שנקרא יירוטים יש הרבה יותר מאשר נפגעים פיזית מהטילים
יש גם נפגעים פיזית מפחד
את המופע המרהיב (אגב באמת מרהיב אם זה לא היה מפחיד,) אפשר לראות גם בהצצה חטופה בדרך לממ"ד, עשיתי את זה בדרך לחדר מדרגות באחת האזעקות, זה היה מטורף! 20 - 30 כדורים אדומים שטסים בשמים בכיוון אחד.זה שהקב"ה שמר עלינו, לא מתיר לגמור את הזכויות שלנו ולסמוך על הנס.
טיל כזה יכול להוריד בנין.
עם סיכויים לא מעטים בכלל.
אין לך שום ביטחון שבפעם הבאה ה' יחליט לשמור עלינו, במיוחד כשמזלזלים ב"ונשמרתם".
המינימום של המינימום, הוא לפחות להיות במקום סגור, ולא לצאת ולהרגיש חכמים גדולים כשרואים את המופע ה"מדהים" שהפרסים ארגנו לנו.
או לפחות לא לזלזל באלו שמקיימים את רצון בוראם ושומרים היטב על הפיקדון שהביא לנו.
לא חכמה לעשות חישובים אחרי שרוב רובו של הציבור נכנס למרחבים מוגנים, ואחרי שרבים מאלה שגרים באזורים עם הרבה טילים - עזבו בכלל את בתיהם.וכל מי שיעשה חשבון פשוט יגלה שהסכנה להיפגע מטיל הוא פחות מאחוז ואולי אפילו פחות מעשירית האחוז.
תאונות דרכים גם, זה פחות מ-10%.
טיל כזה יכול להוריד בנין.
רק ליידע אותך שמעלים כוננות בכל הארץתודה על ההמלצה.
מדברת על הזמן שהתלבטנו מה צופן הרגע הבא.
כששאלתי חשבתי שאשמע עוד אנשים שמתלבטים כמוני וחכמת ההמונים תעזור לי לקבל החלטה.
בסוף הגיעו כמה 'אמיצים' עשו צחוק מחששות לגיטימיות.
פשוט כדאי שאלה שמזלזלים שיחשבו עוד 10 שניות לפני שהם יורים.
מה המקור?רק ליידע אותך שמעלים כוננות בכל הארץ
הלילה ומחר.
מה פירוש מעלים כוננות?רק ליידע אותך שמעלים כוננות בכל הארץ
הלילה ומחר.
מד''אמה המקור?
זה.או יותר פיגועים וכאלה ה' ישמור???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: