איך אתם עברתם טסט?

מצב
הנושא נעול.

grafix

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תנמיכי בבקשה ציפיות, לא עוברים בטסט הראשון, תהיי מוכנה לכמה טסטים. מקסימום - תופתעי לטובה!
ועוד משהו, אל תנסי לנהוג כמו נהגת ותיקה, אל תחשבי על הטסטר, התרכזי בכביש, נהגי ברוגע, בדיוק כפי שאת נוהגת כשהמורה יושב על ידך.

מ.לוינגר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תרומה לועד הרבנים עשרה לי עם תפילה ואמונה שהכל מאיתו ית' באהבה.
המון הצלחה

אא

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אני בטסט השלישי לקחתי טיפות של רסקיו.
לא יודעת להגיד אם בזכות זה או לא,
אבל זה היה הטסט שבו עברתי...

eliezer

מהנדס בינה מלאכותית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נכתב ע"י יפית;1003954:
עצות איך עוברים טסט פתרון נגד לחץ וכו'

בטסט הראשון לקחתי כדורי הרגעה, ונהגתי כגולם מעופף...
בשני לא לקחתי, ןנהגתי כפקעת עצבים.

בשלישי, אמרתי, הכל משמים והכל לטובה, ונהגתי כבן אדם. ועברתי.

(בהרצליה. מקום קשה.)

בנימין41

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הבטחתי 400 ש"ח לועד הרבנים (המחיר של טסט נוסף לפני שנים), ועברתי בטסט ראשון!!

שם בדוי

משתמש פעיל
נכתב ע"י בנימין41;1004139:
הבטחתי 400 ש"ח לועד הרבנים (המחיר של טסט נוסף לפני שנים), ועברתי בטסט ראשון!!

גם בעלי תרם סכום דומה (סכום של טסט נוסף + מחיר של שיעור) לקופת העיר ועבר בראשון!!!
במקום לשלם על טסט נוסף עדיף לתת את זה לצדקה!!!

רות מיכל

משתמש פעיל
זה עניין של השגחה בלבד.
יכול להיות טסט שבדיוק תתבלבלי למרות שאת בקיאה, ויכול להיות טסט שלמרות שבכללי את נהגת גרועה ובדיוק תעברי.
אחרי תפילה, אמרתי לעצמי: זה כולה חצי שעה שצריך לנהוג בסדר.. (ואגב, זה כמעט עזר, כי הייתי רגועה, אך בתום החצי שעה החליטה הטסטרית שנכנסתי מוקדם מדי לצומת ופסלה אותי על זה)..
בע"ה נזמין טסט נוסף והפעם נעבור..

MIC.MIS

סטודיו GlowUp בניית אתרי חנויות בהנהלת מיכל מישאלי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
תפילה תפילה תפילה וזהו...

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י רות מיכל;1004158:
זה עניין של השגחה בלבד.
יכול להיות טסט שבדיוק תתבלבלי למרות שאת בקיאה, ויכול להיות טסט שלמרות שבכללי את נהגת גרועה ובדיוק תעברי.

צודקת!!!
מכירה משהו מהמשפחה שלי שהוריד עמוד (!) בטסט ועבר...

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני לא נהגת ולא בת נהגת (בת נהג-כן;)) ולעולם לא היה נהגת, אבל שמעתי שאם לוקחים-תחזיקו חזק ותנשמו עמוק-ריטלין, זה שומר על הריכוז ומפחית לחץ!
בהצלחה!

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י bracha;1004174:
צודקת!!!
מכירה משהו מהמשפחה שלי שהוריד עמוד (!) בטסט ועבר...

בעלי עשה טסט עם בחור נוסף. בעלי נהג הראשון ויצא בהרגשה מצוינת, הכל היה חלק ופנטסי. השני לעומתו סיפר שזה טסט שלישי וכשהוא רק לקח את ההגה לידיים בעלי חשב שגם בטסט השלושים הוא לא יעבור.
בסוף? הוא עבר ובעלי לא!

תלתלי

משתמש פעיל
כמה ספרו לי שעברו ככה וגם בעלי אחרי 2 טסטים עבר ככה
שמים בכיס כמה ברגים!!! לא מסמרים!
ו... עוברים.
בהצלחה לכולם.
ואם כבר איך עוברים תאוריה אני במספר 4 ועוד לא מצליחה למרות שאני אלופה בחומר וגם עברתי כבר 12 שיעורי נהיגה (ו... נוהגת מפה לשם באזורים כפריים כולל חניות וברברסים)
רק המתח והלחץ הזה של דקה לשאלה משגע אותי.
לפעמים אני מרגישה שפשוט אני לא מבינה עברית פדיחות....:confused::confused::confused:

מאיר-שורש

משתמש רשום
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שושיה;1004514:
אני לא נהגת ולא בת נהגת (בת נהג-כן;)) ולעולם לא היה נהגת, אבל שמעתי שאם לוקחים-תחזיקו חזק ותנשמו עמוק-ריטלין, זה שומר על הריכוז ומפחית לחץ!
בהצלחה!

לא הבנתי, אבא שלך לוקח ריטלין ונוהג?

תמי1

משתמש מקצוען
לא צריך להגיע לריטלין. יש רסקיו, יש רגיעון ויש רסיטל ועוד דברים מסוג זה שעוזרים (באמת) לטשטש את הלחץ.

mediadesign

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לדעתי זה כמובן המון סיעתא דשמיא וגם המון מזל אני למשל בטסט אחד נהגתי מדהים עד שבסוף ממש לפני שנכנסנו למשרד הרישוי דפקתי את המדרכה, ובאחר סתם היה לי טסטר רע שהכניס אותי לכל מיני מקומות נוראיים. ובסוף עברתי בטסט למרות שהטסטר נגע לי להגה.
בקיצור אף פעם א"א לדעת מה יהיה רק לקוות ולהתפלל וגם אם נוהגים הכי טוב לא מחייב שיעברו ולהיפך.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה